Kaç kişi çıkıpta ben sürekli kask takıyorum der?

bende sürekli taktım hatırladığım tek sefer motorun zinciri çıkmıştı taktıktan sonra sokakta bi turlamak için 20- 30 metre kasksız kullandım o kadar
kışın hava şartlarından dolayı motoru sadece bir gün kullanmadım çalıştığım yerdeki arkadaşlar sadece kask değil yağmurluğuna kadar giyinip soyunurken görünce sanki eziyet çekiyormuşum gibi nasıl bu zahmete katlanıyorsun diyorlardı. İnsan motora zoraki değilde zevkle binince herhalde eziyet gibi gelmiyor, kask da öyle

kaskım ve eldivenim olmadan kendimi cıplak gibi hissediyorum saka gibi!!!

Bir kaç kere arkaya bindim kasksız oda arkadaşlar karışılastığızda yoksa kendim hayatta binmem:cat:

ben de derim dostum.:) valla yalan sölemiyorum.yaptığım sporun tehlike derecesini bildiğim için olaya hakimim ve dizlik eldiven ve montumu 4 mevsim kullanırım:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben genelde takarım ama 'bakkala kadar bile gitsem kaskımı takarım diyenlerden' değilim
ben birşeyi merak ediyorum lütfen bu sorumu yanıtlarsanız sevinirim
ben öğrenci olduğum için hergün okuluma motorumla gidiyorum benim 2 tane kaskım var bir tanesi 25 liralık dandik WİWİ marka kask ama memnunum valla diğeride GDR yeni aldım . motorumu okulun yakınlarına park ediyorum ve gdr marka olan kaskımı hiç kullanmıyorum motorun üzerinde bırakmak kaskı bana pek güvenli gelmiyor sizler nasıl bir önlem alıyorsunuz veya bu riski göze alıyormusunuz?

Genç arkadaşım eğer avatarındaki motor seninkiyse,koy selenin altına kafan rahat olsun

ne doğru bir laf

kask yok
eldiven yok
ceket yok
bot yok
beyin yok

Birinin iskenderuna tepeden bakması lazım Bakalım ozaman neden bu soruyu sorduğumu anlicakmısınız :queen:

arkadaşım
hastanede doktorların tependen bakmasından iyidir

Allah kaza bela vermesin
umarım hiç ihtiyacın olmaz ama ihtiyac duyduğunda aklının başında kaskının da kafanda olması temennisi ile
cümleten kazasız belasız sürüşler

Son düzenleme:
Mutlaka her zaman takarım...

hatta 5 tane kaskım var:queen:

paket servise giderken bile 2 bina yanda olsa bile takarım....

takmazsam çok rahatsız e tedirgin oluyorum....

bir gün motorum arıza yaptı,bağladım ağaca aldım kaskımı vs... atladım taksiye gittim eve...

servisi çağırmıştım,gelince aramışlardı ''geldik diye'' bende hemen çıktım... ama kaskımı almadan!!!:pr: allahtan ciddi bişey değilmiş,hemen tamir ettiler ama motora binmem gerek ve kaskım yok!!!!

4-5 km yol gittim...ama nasıl gittim!!! çok tedirgindim... ya bişey olursa vs... o kadar tedirgin olacağıma, takarım kaskımı emin bir şekilde yol alırım....

hem kafam rahat olur,hemde güvende....:rendeer:

Sadece motosiklete bindiğim zamanlar takıyorum. Ama her seferinde. Diğer zamanlarda çıkarma gereği hissediyorum.
Baya rahatsız ediyor yoksa :mrgreen:

eşim motosiklete çok karşı idi.. çok dil döktüm 3 aydır ne olur bana eşlik et diye.. bu hafta hadi biyerlere gidelim dedi.. çok mutlu oldum ama hiç binmeyecek diye kask almamıştım.. ve bu sefer ben kabul etmedim.. hayır kasksız olmaz dedim.. çok istediğim halde.. göğsümü gere gere söyleyebilirim ;BEN KASKSIZ MOTOSİKLETE HİÇ BİNMEDİM..

ben diyemem ama bu sitede takıldıkça daha çok takmaya başladım:cat:

(gözüme sinek girmesinin ve boynumu arı sokmasınında etkisi yok değil :cherry:)

şimdiye kadar hayatım boyunca hiç kasksız binmedim diyemem
kimse diyemez
1 kere bile olsa binmiştir illeki
ama genelde takmamazlıktan bahsediyosan ben hep takarım kardeşim
hiç affetmem takarım :p

eskiden çok kullanmazdım...artık kasksız bakkala gitmem.irade meselesi yaparak her şartta takmalıyız ne zaman ne olacağı bilinmez...

inanırmısınız sadece motoru aldığım gün kask takmadım ve aksilik ya düştüm. o zamandan bu yana evin önünde üzerine binip 10m git gelde yapsam takıyorum+çene kayışınıda takıyorum :mrgreen:

Markete veya 3-5 km gibi yakın yerler haricinde Motordayken Kaskım Hep Kafamda.:cat:

Kasksız ve eldivensiz kendimi çıplak gibi hissederim.Otomobilde de sürücü-yolcu fark etmez emniyet kemerini hep takarım.Hatta arkadaşlarım bana güvenmiyormusun diye sorgular bu yüzden

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar