Kaç kişi çıkıpta ben sürekli kask takıyorum der?

Hadi itiraf edelim bakalım Kaç kişi çıkıpta kasksız hiç binmedim dicek?

Ben itiraf ediyorum uzun yol-yağmurlu hava-rüzgarlı hava vb bunun gibi durumların haricinde kask takmıyorum :pale: zaten bunun harizi gidip geldiğim yerlerde toplam gidiş geliş 3-5 km yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum ama zor oluyor bankaya giderken

Hadi herkez itiraf etsin Doğruları söyleyelim:wiinkk:

İster inanın, ister inanmayın kasksız hiç binmiyorum.3 çocuk var geride,eşşek değiliz herhalde!!!!!

BEN derim kardeşim motora binerken kaskımı takarım hatta trafiğe açık alanlarda hep takarım :cat: takmayanları da kınarım

bugüne kadar çok nadirdir kasksız motora bindiğim (gençlik yıllarımızı saymazsak :p) oda çok mecbur kalmışımdır. onun dışında kesinlikle kasksız keyfi motora binmem mesafe ne kadar yakın olursa olsun mutlaka kaskımı takarım....

BEN soylerim ben ne zman motorun 1nci vitesine gecsem kafamda kask vardır kasksız binmem abi!!! imzaya bakkıınnn...

Motosikleti
Dl650vstorm
bu siteden en az 100-150 kişi kesinlikle sürekli takıyorum der....
bende dahil :bounce: ve kesin doğrudur :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ezberlediğim kısa mesafe bir yer (en fazla 1km) haricinde dediğin tanımlamalara uyuyorum.

Ya zaten istanbul-izmir-ankara gibi büyük şehirlerde çoğu kişi takıyorum dicek onun haricindeki şehirlerdede çok kişi takmıyor çünkü ben kendi gözümle görüyorum !!!

Köyde takmıyorum tabiki :) Ama şehire inmek isteyince takmaya özen gösteriyorum sürekli takıyorum diyemem.

Uzun yola cıktığımda yok zaten..

Son düzenleme:
Motora başldığımız yıllarda (1968) kask vardı da takmadık mı? Ama 2005 yılında motorumu aldım, kaskımı da. O gün bu gün kasksız binmem abi. Yağmur, güneş, rüzgar, hava nasıl olursa olsun, kasksız asla.

istisnasız bakkala giderken bile takıyorum derler ya aynen öyle işte :)

ehliyetsiz kullandığım bir dönem oldu ama kasksız asla:cat:

1-Ben, nerede, ne zaman motora binecek olursam olayım kask takıyorum.

2-Bunun "Ben markete gidiyorum, hemen 2 km ilerideki iş yerime gidiyorum" mantığı olmaz, çünkü; kaza, her an her yerde olabilir.

3-Ters bir trafik polisine rastlarsan, gözünün yaşına bakmaz, yazacağı ceza 55-TL ama, paran neden gitsin?

4-Sen sen ol, kaskını takmayı ihmal etme, motordan her an düşülebilir.

2 haftadır motosiklet kullanıyorum kaskımı hep takıyorum, alttanda bağlıyorum:cherry:

Kaskı takmadan motoru hareket ettirmem. Çoğunluklada motora binmeden takmış olurum zaten. Kısa süreli duruşlarda ya kaskı hiç çıkarmam ya da çıkarsam bile mutlaka takarm.

Bende sürekli takıyorum asla çıkartmayıda düşünmedim çünkü kafamı seviyorum:)

Kasksız bindiğimde en fazla toplamda 1 km dir oda kampüsün içinde birnevii trafiğe kapalı alan gibi bir yer:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İster inanın, ister inanmayın kasksız hiç binmiyorum.3 çocuk var geride,eşşek değiliz herhalde!!!!!

walla kimse üzerine alınmasın.. ne evliyim ne de çoluğum çocuğum var. ama bende eşşek değilim ve kasksız seleye k...mı değdirmem.

sanki siz kendi yanlışınızı biraz meşrulaştırmak için ya da kendinizi rahatlatmak için böyle bir nabız yoklaması yapıyorsunuz gibi geldi bana..
ben çok rahat söyleyebilirim ki kasksız en kısa mesafelere bile gitmem. bazen alaya alınıyor olsam bile..
diğer korumalar konusunda bu kadar hassas değilim maalesef ama madem bir kaska sahibim takmamak için bir sebep bulamıyorum.

bırakın saçlarınız bozulsun : ) kafadaki dikiş izlerinden iyidir ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar