Kabuto Kasklar

Kabuto Japonya'da 1982 yılında kurulan ve dünyanın önde gelen kask üreticilerinden biridir.Savaş miğferi anlamına gelen 'kabuto' kask üretiminden önce japon savaşçılarının miğferlerini üretmiştir
Kabuto Samurai savaşçılarının tanınmış ve saygın elit sınıf askerleri tarafından kullanılmıştır.Tarihinden bu yana özellikle araştırma/geliştirme alanına ağırlık veren firma,aerodinami,güvenlik,havalandırma ve sağlamlık anlamında aldığı çok
sayıda patent bir çok kask markasına da esinlenme kaynağı olmuştur..Bugün Kabuto hala geçmişte uygulanan aynı temel değerlerini koruyarak ticari beklentiyi ikinci plana atarak gelenek olarak
kask üretimine devam etmektedir.

Yıllarca avrupaya ürün vermeyen firma bu yıl fikir değiştirmiş,artık tr de bu kasklara ulaşmak mümkün.

Kullanıcı yorumlarını buradan paylaşalım :cat:

latest

pokemon değilmiydi o

Yaklaşık 1 hafta önce RT-33 modelini satın aldım. Ülkemizde çok bilinmeyen bir marka. Bir kaç eğitmenle görüştüm ve onlarda bu kaskı tavsiye eti. Kask çok hafif ve kaliteli. Henüz yüksek hızlarda test edemedim. Şuan için bir kusurunu görmedim. Bakalım ilerleyen zamanlarda tam tecrübe ettikten sonra tekrar bu yazımı güncelleyip detaylı bir bilgi veririm. Birkaç yabancı site de Kabuto kasklarının testlerini görebilirsiniz. Orada yapılan yorumlar olumluydu.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar