Pek alternatifi olmayan avrupa yakasında Michelin lastik satan bir bayii. Balans makinesi yok ama lastikleri makine ile takıyo. Balans yapmıyo lastiklere.
Youtube videosunda gördüm VFR800'e lastik taktı ve balans yapmadı çünkü makinesi yok.yanlış bilgi
ben geçen sene lastiklerimi gayet uygun bir fiyat verdiği için orada değiştirdim balans makinası var hizmetleride gayet iyi..
Youtube videosunda gördüm VFR800'e lastik taktı ve balans yapmadı çünkü makinesi yok.
Beyler bende balans makinaları var diye biliyorum ama kendileriyle hiç alışveriş yapmadım.Galiba ilk lastik alışım olucak kendilerinden.Başka bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen.Diğer forumlarda bazı sıkıntılar okudum bu sebeble bu konuyu açtım.
lastikleri oradan alırsak kredi kartıyla satıyorlar mı ve taksit falan yapılıyor mu? lastikleri alıp gidersek takma işlemine ne isterler?
bu ikisi konusunda cevap verebilecek çıkarsak çok mutlu olurum.
teşekkürler.
başlığa dördüncü yorumum millet beni buz motorda çalışıyor sanacak
evet kredi kartına küçük bir vade farkı ile (20-30 tl gibi) taksit yapıyorlar..
lastikleri alıp gitsen fiyatta çok fazla fark etmez sanırım verdikleri rakkamlar değişim ve balans dahil oluyor...
başka yerde de yine aynı paraya değiştirirsin hammallığa gerek yok![]()
Pek alternatifi olmayan avrupa yakasında Michelin lastik satan bir bayii. Balans makinesi yok ama lastikleri makine ile takıyo. Balans yapmıyo lastiklere.