k7 BURGMAN

ARKADAŞLAR

19-03-2007 günü/akşamı
İSTANBUL KADIKÖY GÖZTEPEde arkadaşımın apartman garajından 34-ET-5625 plakalı SİYAH renkli K7 BURGMANı çalındı görenler vede bulunmasına yardım edenler ödüllendirilecektir....

arkadaşım ben o çevrede oturuyorum.dikkat ederim.inş. sağlam bi şekilde bulursunuz motosikleti

Hemde garajdan :( Çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda bulunur ve bunu yapanlarda en ağır cezayı alırlar. Bu ne cesaret nasıl bir düzen ?

Aykut009 ilgine şimdiden teşekkürler arkadaşım :)

harbiturk haklısın ama nerde o adalet sistemi?

safak112 apartman garajında 6 makina var adamlar bizimkini gözlerine kestirmiş..

GKN

abi geçmiş olsun, bizim burdan gitmiş makina duymuştum üzüldüm..
umarım bulunur bir an önce..
daha önce motoru çalınan ve bulunamayan biri olarak acısını bilirim..

Valla bende olsam BURGMAN ı kestiririrdim gözüme, nede olsa fiyatı belli. Şaka biyana çok geçmiş olsun, benimde 2 ay önce çalınmıştı, sabah işten eve gittim yeni aldığım motoru parkedecektim bi motor gördüm park ettiğim yerin hemen karşı dibinde, dedimki " ulen ne adamlar var böyle motormu kullanılır, motor darmadağan" sonra geri dönerken korna gözüme ilişti, incelerken bi baktım şok oldum, benim motor, ya siteden biri çalmış çünkü kaskıyla bırakmış, ya da çalan kişi kurtulmak için geri getirmiş, ne oldu anlayamadım ama sanırım bulmakta başa bela..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar