K6 Karakalem çizim..

BU DA BENİM HAYABUSAM :)ABİ SENİNKİNİN YANINDA SÖNÜK KALDI AMA :p

hayabusadq0.jpg

fireblade1 çalışmalarında birez daha estetiğe önem ver ve ayrıntıya daha fazla gir..Koy karşına resmi bakarak yap.Öyle daha iyi iş çıkar emin ol.:wiinkk:
gogo23 ben hepsinden her markadan yaptım da sana sadece bunu görmak nasip olmuş.:) Genelde parça parça veriyorum ..R1,600RR,636 çizimleride mavcut.Biraz kurcala ulaşırsın:wiinkk:

yuh be ben ilk baktığımda düz fotoğraf sandım
helal olsun nası çiziyon bu kadar ya?

Eline sağlık arkadaşım, ben de resim öğretmenliği okuyorum ama açıkçası böyle güzelini yapamam :cherry:

Zaten resim yapmasını da sevmiyorum :silent:

vayyy canina abi harbiden mütiş olmus ellerine saglik da ben bisi sorcam birasdan bende resim koycam kendi yaptiim ama ben gölgelendirme yapamiom bilgisayardan bi yardim alionmu hani program filan varmi???

tekrar ellerin dert görmesin:bounce:

ders yaparken:cherry:

bu geometri defteri arkasina:cherry:

bu ölesine yaptiim:cherry:

ya ben nie doru dürüst motor cizemiom yani bir model cizemiom hep aklimdan tasarladiim gibi gidio:salut: olsun bunlarda güsel dimi:silent:

Son düzenleme:
bu müthiş bişey ya.hocam bende uğraşıodum da bu çizimlerle sürücüyü bi türlü yapamıyodum.ama sen coşmussun yahu..cavit sen üstüne alınma mesajı.ben ilk resme yazım.:p:p:p

Son düzenleme:
kardeş hondaya gitsende 1000 rr ı çiziversene eski kasa daha iyi duruyor yeni kasa yanında:rendeer:

Hepinize teşşekür ederim arkadaşlar..
Şu honda 1000 RRa el atayım dediğiniz gbi :p

.::cawit::. ; yok kardeş ben hiçbi programdan falan yardım almadım..Ne kurs gördüm ne ders!!
Tamamen bilek işi...

grenajın plastik yüzeyini, deri ceket dokusunu gayet iyi vermişsin, çizim tekniğini daha öncede sölemiştim belki ama bende uygulardım, neyse önemli olan hatlarını çıkardıktan sonra üzerindeki detaylarla uğraşmak ki bunu başarmışsın tebrikler....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar