K.Marmara otobaninda yardiran youtuberlar

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Bir porsiyon köfte karşılığında düz yolda gaz açma eğitimi verilir. (Top speed görme garantili eğitim.)

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
e alak bizde o zaman, sonra gelir tüm üyelere atar yapıp kendimizi tatmin ederiz
O kadar kolay deel, meb sinav acacak da, sen haberdar olup basvurup girecen de, 200 saat egitimi veren meb onayli birilerini bulacan da, essek gibi para vercen kursa da, ondan sonra meb onayli egitmen sertifikani alirsin. Ama o halde egitim verdin mi de kacak egitim oluyor, illa bi surucu kursuna atanman lazim.
Ha "salla gitsin, ben egitmenim aq" diyeni kimse tutmuyor zaten😂 karnesiz muteahhit, diplomasiz tezsiz rektorlerle dolu ulke. Gerci onlara bisi yapmazlar da yapay zeka ile instagramda kacak egitmen kovalarlar

Motosikleti
yok:(
O kadar kolay deel, meb sinav acacak da, sen haberdar olup basvurup girecen de, 200 saat egitimi veren meb onayli birilerini bulacan da, essek gibi para vercen kursa da, ondan sonra meb onayli egitmen sertifikani alirsin. Ama o halde egitim verdin mi de kacak egitim oluyor, illa bi surucu kursuna atanman lazim.
Ha "salla gitsin, ben egitmenim aq" diyeni kimse tutmuyor zaten😂 karnesiz muteahhit, diplomasiz tezsiz rektorlerle dolu ulke. Gerci onlara bisi yapmazlar da yapay zeka ile instagramda kacak egitmen kovalarlar
bu virajda sollama yapan zafer nasıl bireysel eğitim veriyor o zaman? yok aslında benim derdim o değil alayım sertifakıyı oytun erbaş gibi maytap geçeyim burada herkesle 😄

Ged

Motosikleti
bu virajda sollama yapan zafer nasıl bireysel eğitim veriyor o zaman? yok aslında benim derdim o değil alayım sertifakıyı oytun erbaş gibi maytap geçeyim burada herkesle 😄
Iatanbulda 4 tane mi ne meb onayli akademi var; zafer akcay, ugur ertekin art akademi, murat bayram, 4. De sanirim adventure istanbul. O yuzden onlar egitim verebilir.
Virajda gecme konusunda da bi aciklama yapmisti, katilirsin katilmazsin😂

Motosikleti
D400

zafer akçay sanki kendi hiç yapmıyormuş gibi konusup eleştiriyor, tek sevmediğim yanı bu.

Anlattıkları doğru hiçbir şekilde yanlış demem (coguna) fakat kendi altında 1200 cc motor var gelmiş hız sınırı 30 düşmedin, virajda 70 sınırda 120 ile döndün falan diyor. abi o zaman al 400 cc rahat rahat kullan neden 1200 cc kullanıyorsun ki ihtiyacın yok.

Uğur ertekin de öyle mesela viraj videolarında 40 ile sürüyor fakat abi 220 ile viraj alıyor :D ama ugur hoca daha realist geliyor bana, en azından nden hızlısın diye azarlamıyor sadece eğitimv videosu cekiyor.

Ged

Motosikleti
zafer akçay sanki kendi hiç yapmıyormuş gibi konusup eleştiriyor, tek sevmediğim yanı bu.

Anlattıkları doğru hiçbir şekilde yanlış demem (coguna) fakat kendi altında 1200 cc motor var gelmiş hız sınırı 30 düşmedin, virajda 70 sınırda 120 ile döndün falan diyor. abi o zaman al 400 cc rahat rahat kullan neden 1200 cc kullanıyorsun ki ihtiyacın yok.

Uğur ertekin de öyle mesela viraj videolarında 40 ile sürüyor fakat abi 220 ile viraj alıyor :D ama ugur hoca daha realist geliyor bana, en azından nden hızlısın diye azarlamıyor sadece eğitimv videosu cekiyor.
Ugur ertekinin videolar biraz sıkıcı🙄 daha akici sekilde olsa videolari daha cok izleyici ceker. Maalesef sosyal medyanin gercegi bu.
Bence zafer hocanin anlattiklari "ben boyle yapmiyorum" seklinde degil. Ama dedikleri bence faydali, ugur hocanin da.

Motosikleti
D400
Ugur ertekinin videolar biraz sıkıcı🙄 daha akici sekilde olsa videolari daha cok izleyici ceker. Maalesef sosyal medyanin gercegi bu.
Bence zafer hocanin anlattiklari "ben boyle yapmiyorum" seklinde degil. Ama dedikleri bence faydali, ugur hocanin da.

Ugur hocanın evet sıkıcı ama bence çok bilgilendirici. Özellikle viraj videoları değerli videolar. Etkileşim için evet biraz kıllatması lazım ama yapısı o değil adamın :D

Motosikleti
yok:(
sosyal medya işi tamamen konflikt işi bence sosyal medyada iyi olan iyi eğitimci gibi bir kanıya varılamaz kanımca. İkisi arasında seçim yapacak olsam kesinlikle uğur hocayı seçerdim diğerine zaten kıl oluyorum. Ama en iyi eğitmen ulaşabildiğimiz eğitmendir okan hoca kalp

F54

arkadaşlar kusura bakmayın ama bence hatayı kendinizde arayın
bunu her zaman söylüyorum öyle angil dingil insanlar elbet bu işleri para kazanmak için yapıyorlar bunları sizler fon'luyorsunuz
izleyen olmasan bir zaman sonra bu işleri yapmayı bırakırlar arz talep meselesi yani
gidin abi yemek kanalı takip edin gezi kanalı takip edin ekonomi kanalı takip edin yabancı dil kanalı takip edin bilim kanalı takip edin teknoloji kanalı takip edin tarih kanalı takip edin genel kültür kanalı takip edin saçma sapan insanları takip ederseniz sizlerde saçma sapan insanlar olursunuz
nasıl bir insan olduğunuza siz değil takip ettikleriniz alışkanlıklarınız yedikleriniz çevrenizdekiler izledikleriniz okuduklarınız karar verir

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Zafer Akçay ı severim.. Anlatımı güzel, ses tonu süper... Yıllarca TRT de spikerlik yapmış adam, hitabetmeyi biliyor.. Vurgulamaları yerinde...

Videolarını izlerim..40 yıldır motor üzerindeyim.. Genellikle kaza yapanların gönderdikleri videolarla birşeyler anlatmaya çalışıyor... Canlı örneklerle..

Trafikte yapılması gereken en önemli şeye vurgu yapıyor .... TRAFİĞİ OKUMAYA...
Son 1 2 yıla kadar yeterince okuyamadığımı farkettim aslında.. Yayınladığı videoların aynılarını defalarca yaşadık zamanında ama;

Hiç ders alıp aynı hatayı yapmamaya çalışmadık... Biz gençken motosiklet cc lerimiz küçüktü.. Yaptığımız düşmeler çarpmalar çok şiddetli değildi.. Çoğunda ah uf dedikmi iki hoplayıp 1 zıplayınca bir şey kalmazdı..

Ama şimdi hocanın kaza videolarını izleyince insan ürküyor... Daha dikkatli daha temkinli olmaya çalışıyorum.. Anında insanın kafasında senaryo oluşuyor... Yıllarrdır yapıyorum empatiyi ama bazılarının empatisini yapamıyorum bile.. Adam amele sümüğü gibi yapışıyor resmen arabaya.. Çok basit bir hata yüzünden hemde..:oops:

Ne beklersiniz diye bölümde yapmış... Bırak beklemeyi aklınıza gelmeyecek şeyler çıkıyor...Eğlenceli bir anlatımla hem anlamayı kolaylaştırıyor , hem de olayı magazinleştiriyor...

Seyrettiriyor valla ne yalan söyleyim... :)

Zafer Akçay ı severim.. Anlatımı güzel, ses tonu süper... Yıllarca TRT de spikerlik yapmış adam, hitabetmeyi biliyor.. Vurgulamaları yerinde...

Videolarını izlerim..40 yıldır motor üzerindeyim.. Genellikle kaza yapanların gönderdikleri videolarla birşeyler anlatmaya çalışıyor... Canlı örneklerle..

Trafikte yapılması gereken en önemli şeye vurgu yapıyor .... TRAFİĞİ OKUMAYA...
Son 1 2 yıla kadar yeterince okuyamadığımı farkettim aslında.. Yayınladığı videoların aynılarını defalarca yaşadık zamanında ama;

Hiç ders alıp aynı hatayı yapmamaya çalışmadık... Biz gençken motosiklet cc lerimiz küçüktü.. Yaptığımız düşmeler çarpmalar çok şiddetli değildi.. Çoğunda ah uf dedikmi iki hoplayıp 1 zıplayınca bir şey kalmazdı..

Ama şimdi hocanın kaza videolarını izleyince insan ürküyor... Daha dikkatli daha temkinli olmaya çalışıyorum.. Anında insanın kafasında senaryo oluşuyor... Yıllarrdır yapıyorum empatiyi ama bazılarının empatisini yapamıyorum bile.. Adam amele sümüğü gibi yapışıyor resmen arabaya.. Çok basit bir hata yüzünden hemde..:oops:

Ne beklersiniz diye bölümde yapmış... Bırak beklemeyi aklınıza gelmeyecek şeyler çıkıyor...Eğlenceli bir anlatımla hem anlamayı kolaylaştırıyor , hem de olayı magazinleştiriyor...

Tamamen aynı fikirdeyim ve aynı şeyleri yapmaya çalışıyorum. Trafik bizim düşündüğümüzden çok daha fazla dinamiklere sahip. Bazen öyle kazalar izliyorum ki motorcunun yerinde ben olsam diyorum; tamamen aynı kazayı yapardım. Çünkü bazen motorcunun elinden bir şey gelmiyor. Konu mankeni kendine yazılmış rolü oynuyor ve zarar gören hep motorcu oluyor. Bu sebeple gözümüzü dört açmak, olasılıkları öngörmek ve her zaman tedbirli davranmak zorundayız. Bu işin şakası yok.

Bu format sıkıyor belli bir süre sonra yav..
tamam anlatılanlar eğitim için güzel ama aylarcada eğitim olmaz dimi , mezun olamadığımız bir okul baymaya başlar 😬

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu format sıkıyor belli bir süre sonra yav..
tamam anlatılanlar eğitim için güzel ama aylarcada eğitim olmaz dimi , mezun olamadığımız bir okul baymaya başlar 😬
Evet ama yayınlanan videolar güncel olduğu için sıkmıyor açıkçası..
Çay içerken bile seyrediliyor :)
Sanki mezun olduğumuz okul bir işe yarıyor da :)
En azından sakat kalmayız , ya da ölmeyiz :)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben sıkılıyorum o kadar video izlemeye. 2-3 ayda bir iki video izliyorumdur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar