K.Marmara otobaninda yardiran youtuberlar

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Almanya şu ara banka bilgi paylaşım anlaşması ile epey Türk'ü öpecek, toparlanır. 10 yıllık zarfında yapılan yardımlar geri isteniyor. Herif Türkiye'de malı götürmüş. Almanya'yı öpmeye kalkmış ama yemiyorlar.

Allaha cok sükür devletten bir sent bile almisligim yok. Bu güne kadar ödedigim vergi ile Türkiyede apartman dikerdim herhalde .Türkiyedeki vergilerden sikayet eden arkadaslar , inanin burada da durum cok farkli degil. Calisani öpüyorlar.:whistle::whistle::whistle::whistle: Su anda isleri cok sikiya almaya basladilar. Cok kisinin cani yaniyor yanacak. Beter olsunlar, biz essek gibi calisip vergi öderken devletten binbir türlü yardim alip disarida kacak calisiyor son model arabalara binip kiralarini devlete ödetiyorlardi. Hani iki ayda araba aldim diyenler var ya iste bunlar onlar.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
ehhh oldu olacak bide Türk kavesi verelim paşamıza 😂
Al iste, dedik ya, daha garibi cikti karsima bugun. Altunizadeden hasanpasaya gidiyorum, 3 serit de dolu. Yanimdan vozzt diye bi 350 adv cok yakin gecti, sag el de asagida. Ilerde bi yerde sag seritten yavas giderken bi baktim, sigara yakmis, full face kask tam takili halde icerek gidiyordu🤦🏻‍♂️

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar