ARRI435' Alıntı:
ben superlight kullaniyorum hiç bir şikayetim olmadiği gibi başka kullanan arkadaşlariminda şikayetine rastlamadim. Burdaki forumunu da takip ediyorum herkes çok memnun... memnuniyetsizliğe bir örnek verir misiniz ?
abs frenli diye insanlarla dalga geçen 6000km'den sonra radyatörün fanı bozulan regal raptor'den bahsediyorsunuz sanirim siz? evet iyi motor ama mondial'den pek üstün degil kalite olarak. arayan şikayet bulur yamahalarda hondalarda servise boşuna girmiyor.
arkadaşım , senden yorumumu tekar okumanı rica ediyorum .
Zira yorumum MCT üzerine
seçiminde yardımcı olması için de diğer modellerin forumlarını okumasını öneriyorum . Bu kadar.
6000 km bozulan regali nereden buldun bilmiyorum(zira su ana kadar 4500 km üstünde regakl kullanıcısı yok forumda sanırım) ama su ana kadar kimseye rastalamdım bir tek RaptorSS arkadaşımızın radyatöründe sorun oldu ki garantiden değişti(Çatlak olmuş)
Oysa ben ne Kewayin aynalarından nede elde kalan çantalarından bahsettim zira bunlar motorun alınmasında bir etken değil bana göre 150 cc isteyen birinin tek alternatifi var keway
ama 250 cc isteyen birisi için de su an (bana göre) regal.
ABS konusunda sana hak vermemek elde değil bu konu hakkında ben dahil bir kaç arkadaşımız ana firemaya yanlış bir reklam olduğunu ve güvenilirlik zedeleyen bir durum olduğunu belirtir mail attık gerisi onların bileceği iş.
Bu arada motorumu bu gün dahil hemen hemen hergün işe giderken kullanıyorum (yagmur çamur vs) akşamları dışarıda bırakıyorum periyodik servisleri haric ne bir servis ihtiyacı duydum nede bir pas gördüm. (acıkcası alırken bu kadarını bile beklemiyordum.)
Saygılarımla,