Junior Tek Teker Müthiş Show

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel bu yaşta ilerisinde dahada iyi olcagına eminim :p

walla tek kelime ile helal olsun lazım bize böle elemanlar kendisini geliştirmesini ve çok başarılı bir toprak olarak karşımızda görmeyi temenni ediyorum ....

ufaklık gayet iyi de;bişey dikkatimi çekti..junior'ın coştuğu yer trafiğe açık gibi geldi bana,di mi..bi de saat çok erken gibi.. :cyclopsani: ??aman diyim Arif abi o hareketleri gözleri kapalı traktör dorsesinde de yapar :p ..e oğluna da bu yetenek geçmiş belli..de..yine de dikkat derim ben..yanlış tanınmayalım :pr:

helal olsun be! arif abi ne gurur duyuyordur oğluyla.. ancak biraz koruma eksikliği var gibi geldi bana.. bu yaştaki kazalar çok ciddi sorunlar yaratabilir.. dikkatli olmasını öğütlüyor , çılgınlıklarının devamını diliyoruz

helal olsun be! arif abi ne gurur duyuyordur oğluyla.. ancak biraz koruma eksikliği var gibi geldi bana.. bu yaştaki kazalar çok ciddi sorunlar yaratabilir.. dikkatli olmasını öğütlüyor , çılgınlıklarının devamını diliyoruz

aman yarabbi insanların çocukları doğuştan yeteneklimi ne? Siteye uğramayalı çoluk çocukda büyümüş maşallah :tongue:

abi herkes kafasına göre yorum yapmış iyi hoşda çocuk mahallede yapıo hareketleri çocuğa başarılar ve sakin alanlarda yapmasını diliyorum

Ağaç yaşken eğilir, geleceği çok parlak bu konuda ancak bir şey eksik bence, benim de 4 yaşında oğlum var ve hem mosiklet hem cartinge başlatacağım 6 yaşına gelince artık yolunu o seçsin ancak junior un elinde eldiven göremiyorum , ne dizlik ne ayakkabı , bir tek yarım kask montu seçemedim, önce bu işi disiplin haline getimek lazım, Allah rahmet eylesin Renç Koçibey pistlerde uçarak giderdi ama trafikte yeterli önlemler olmadığı için özellikle Türkiye de trafik kazasında vefat etti, bu disiplini bu yavrucaklara biz küçük yaşlarda veremezsek yollardaki riskler artarak devam edecektir. Kazasız belasız günler dilerim. Bu arada şu havalar bir açsa da artık dökülsek iyice yollara..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bravooooooooooooooooooooooo. her şey ortada :farao:

YAŞABE KOÇUM HELAL OLSUN 2 KIZIM VAR AMA ELİMDEN GELDİKÇE AŞILAMAYA ÇALIŞIYORUM AMA ANNEMİZ DESTEKLEMİYOR ONLARA HEM TAMİRİ HEMDE BİNMEYİ ÖĞRETECEĞİM GÖZLERİNDEN ÖPERİM EĞİTİMİNİ İHMAL ETME SEVGİLER

toprak samanyolunda da müthiş hareketler yaptı,yakında babasını geçecek

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar