Joyride'ıma kavuştum sonunda..

hepinizin iyi dilekleri için çok teşekkürler ederim arkadaşlar..

ama ne yazıkki daha plakam bile yok:pale: ( ocak ta kendim alacağım muameleciye verecek para yok bende ) ayrıca yağmurlar başladı o yuzden şimdilik sadece 2-3 günde bir olduğu yerde çalıştırıcam..

hayırlı olsun, allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin, darısı olmayanların başına diyelim. Bu arada ne renk aldın?

arkadaşlar sağolun hepiniz..

*2006 model 0 kilometre kampanyalı satış fiyatından 4.500 ytl NBC motors'dan aldım gecen gun.
*Fotoğraf şansım ne yazıkki olamadı daha ama merak eden arkadaşlara netten bulduğum fotoları upload etmeye çalıştım umarım olmuştur.
*Motorumun rengi gumuş (alttaki motorla aynı renk)

bunlarda modelli fotolar ama ne yazıkki ben değilim çunku havalar soğuk ve plakam yok henuz :)

saygılar...

Hayırlı olsun. Babamda 2004 var. 6000 km ye geldi . ucak tefek servise gitmelerdışında problemi olmadı. Memnun olmayanı duymadım. SYM başlığınada bekleriz. :rendeer:

NBC

Kardeşim motorunu iyi günlerde kullan NBC motor olarak bi eksiğin olursa herzaman yanındayız kazasız sürüşler...

bir abimde var 125.000 kmde ve daha hiçbir sorun çıkarmamış ve sıfırından farksız bir şekilde motorunu sürmeye devam edio helal olsun joyride ve symye:)

Slm hayalindeki motoru sonunda aldığın için tebrikler
aramıza hoşgeldin.Kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğimle.:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güle güle kullan. Hayırlı olsun

kardeşim hayırlı olsun. test drive için rica etsem werir misin mf? rodajını yapıcam :) oratköy-beşiktaş arasında

hayırlı olsun güle güle kulan

hayırlı olsun, Merhaba arkadaşlar ben de yeni bir joyride aldım, acemilik işte çarptık yaklaşık 1 ay sigorta parça bekledikten sonra inşallah pazartesi alacağım ama havalar ne durumda bilmiyor inşallah nisana şöyle hakkını veririz hep beraber herkese kolay gelsin

bir de sizlere bir sorum var joyride ile köprüden geçmek kolaymı rüzgar durumu nasıl çin menşeeli motorlarda savrulma var dediler, beni aydınlatırsanız çok sevinirim

hayırlı olsun, Merhaba arkadaşlar ben de yeni bir joyride aldım, acemilik işte çarptık yaklaşık 1 ay sigorta parça bekledikten sonra inşallah pazartesi alacağım ama havalar ne durumda bilmiyor inşallah nisana şöyle hakkını veririz hep beraber herkese kolay gelsin

bir de sizlere bir sorum var joyride ile köprüden geçmek kolaymı rüzgar durumu nasıl çin menşeeli motorlarda savrulma var dediler, beni aydınlatırsanız çok sevinirim

Kardeşim durduk yere motoru duvara çarpıp kaza yapıyorsun.
Birde karşıya gecme den bahsediyordun.:queen: :queen:

Sym kullanıcıları başlığına gel. Orda tecrübeli kullanıcılar var.
:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar