abi selam..uzun zamandır siteye girme fırsatım olmadı.yeni gördüm mesajını. sağol. bakacaz artık ordan burdan bişeyler. bu arada bir kaç şey sormak istiyorum.e_erdun' Alıntı:hakocum orjınal jaguar var ama fiatı çok yüksek
eski amirakan kamyonları vardı bilmem bilirmisin mack olarak super aksesuarları bol şekildekamyonlarında mevcuttu onun ön kaput ortasında buldok köpeği arması vardı mack olarak geçer ondan var ama oda orjınal onunda fiatı tuzlu yalnız bunların yan sanayisi yani Dökümü Türkiyede yapılanları var biraz bozuk ama sende ufak bir sipralin varsa sağını solunu sipralle düzeltip yeniden nikalaja veririsen orjınalı gibi oluyor
bu gibi aksesuarları oto aksesuarları satan dükkanlarda bulursun
ben istanbulda önüme çıkan aksesuar dükkanlarını kontrol edip böyle şeyleri toplayım ofisimde boş vakitlerimde sağınla solunla uğraşıp düzeltip sonrada nikalaja verip orjınalı gibi yapıyorum sonrada motorumda kullanıyorum mesela benim motorumdaki kartal başı dökümdür bunların plastikleride var he plastik olarak bunlardan da bulabiliyosun şaha kalkmış atlar kanadı açık kartal mack köpeği vs armalar
selamlar
1. malum havalar soğudu, motor zor çalışıyor sabahları. jikle açık gitmek adetim değil ama azıcık açıp gitsem mi? çünkü ara sıra yığılıp kalıyo motor. (bilecikte çalıştığım için dikkatli olmak zorundayım. kamyonlar felan trafik felaket!!!)
2. abi bi de motor ısındıktan bi kaç dakika sonra bir veya iki kez öksürüyo. sebebi ne olabilir? (hava filtresi?yakıt borusu?)
3. debreyaj ve fren kollarında hafiften pürüzler oluşmaya başladı. motorun üstünü örterek açık havada bırakıyorum.nemden mi acaba? bir de bazı vidaların içi pas tutmak üzere.hepsini söküp kaplatsam mı?
saygılarımla abi..