jınlun egzos sesini harley sesine nasıl cevirebiliriz

egzosda ufak bir operasyon yapabilirmiyiz
orjınal gurbises cıkarabilirmiyiz gök gurultusu gibi

Tarık54 Yapılması gerek bir Harley Motorunu Monte etmek sanırım. :) Bir kaç arkadasımda gördügümde Eksoza delikler actırmıslar yani bundan ötesi zor buda ne kadar etkili sen karar ver. En güzeli orjinal dursun bence :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nasılmı çevirirsin çok kolay napıcan biliyonmu bak iyi dinle motorun eksozunu sökücen öncelikle sonra bi kaynakçıya gidicen oksijen kaynağını eline alıcan eksozun kapağını tam bir şekilte kaynakla kesicen sonrada bi araba abartı ekzozu alıcan senin esoza oksijen kaynağıyla kaynaklıyacan sonrada abartının içine bulaşık telleri varya onlardan tıkıcan tam bir motor sesi memnun kalıcana inanıyorum..:cat:

tarık bendede jinlun var 250 ben egzostcuda 3 perde susturucu aldırdım harley gibi olmasada doyurucu bir ses var ben memnunum,kal sağlıcakla

ewet eksozun içini boşaltmak en ucuz we bayada etkili olan bi yöntem!!harley sesi konusunda bende yardımcı olamicam mağlesef!!!:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
MoToR abimizin de dediği gibi egzozsun içindeki susturucuları söktürdüğün zaman ses doyurucu oluyor ama bi harley sesi bekleme.Bunun yanı sıra sökülen susturucular yerine bi tane aparat takıldığını biliyorum.Egzoz un içine takılan bu aparat da ses kalitesinde önemli bi etkiye sahip.Sevgi ve saygıyla kal.

eksozun sesini değiştirebilirsin ama hiçbir zaman haley sesi çıkaramazsın. harley tutkunları sesi içim bu motoru seçiyolar. ama değişik yöntemlerle ses kalınlaşabilir tabi ki. susturucuyu değiştirebilirsin mesela:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar