jinlun 250cc 100km/s = motti 250 cc 80km/s

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bilmiyorum valla. bi servise götürmem gerek.

bu motorda yüzüm hiç gülmedi yaa :'(

senin makinede problem olabilir bendeki 120 diyor ama kendi göstergesinde,arka dişliyi büyütsem 140 rahat basacak o derece atik ama işte modifiye farkı,önce benimkide üstüne zıplasan 110 km.başka yok hayvan terli yemiyor iyi bir ustaya ver, yada sat gitsin benim modifiyeliyi vereyim başın ağrımaz 400 mt drag yaparsın okanla

Forumdan Uzaklaştırıldı
:)
satamam makinayı
başım dertten kurtulmadı daha. bilenler bilyo ya neyse.
idare etcem artık :(

senin makinede problem olabilir bendeki 120 diyor ama kendi göstergesinde,arka dişliyi büyütsem 140 rahat basacak o derece atik ama işte modifiye farkı,önce benimkide üstüne zıplasan 110 km.başka yok hayvan terli yemiyor iyi bir ustaya ver, yada sat gitsin benim modifiyeliyi vereyim başın ağrımaz 400 mt drag yaparsın okanla

abi bu r1de alsa gecemez beni :cherry: amacı beni gecmek anlamadım ben yarıs bile yapmıyorum halbukı kendi kendine debeleniyo

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
...bendeki 120 diyor ama... arka dişliyi büyütsem 140 rahat basacak o derece atik...

:silent:
Arkadaşlar, yanlış bilgi vermeyelim.. ayıp oluyooo... :farao:

Arka dişliyi büyütürseniz atiklik daha da artar ama hız artmaz... Tam aksine, azalır! Sanırım arkadaşa yanlış öğretmişler.

Artık, kim öğretti ise...

Yorumuma gelince...
250 cc kategorisindeki standart motosikletlerin fabrikasyon olarak izin verilen ortalama hızları;

Racing : 160 km.
Naked : 140 km.
Scooter: 120 km.
Enduro : 100 km.
Cruiser : 80 km.

Motosikletlerinizin hızlarını yukarıdaki değerlere göre yorumlarsanız, daha gerçekçi sonuçlara ulaşırsınız!

Son düzenleme:
senin motor motti 80 gösterirken 100 gösteriyomuş peki motti nin motoru denediniz mi hiç o 80 gösteriyorken araba kaç gösteriyor.hadi araba da 60 gösterirse nolcak:queen::queen::queen:

karbürotör ayarlarından kaynaklanıyor olabilirmi?motorun normalde gaz yemesi nasıl? rolantide çalışırken bir anormallik varmı ?ben benim moturla 110 çok rahat, devirli kullanırsam 120 görüyorum sollamalarda ve düzde. yokuş aşağı :queen: ne siz sorun ne ben söylim.söylesemde inanmazsınız zaten.bence karbürotör hava ayarlarına bi baktır.
(bu hızlara çok nadir, gerektiğinde kısa süreli çıkıp normal hızıma dönüyorum.bilginize)normalde 90 100 km hız ideal

cumoni sen benim motoru gürdünmüde kendi çapında yorum yapıyorsun benim motor bilgim seninki gibi teoride yada kulaktan duyma değil arkadaşım bilmediğim konuda yorum yapmam,bildiğimdende şaşmam arka dişli büyürse benim motorda hız artar ama sadece benim motorda

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cumoni sen benim motoru gürdünmüde kendi çapında yorum yapıyorsun benim motor bilgim seninki gibi teoride yada kulaktan duyma değil arkadaşım bilmediğim konuda yorum yapmam,bildiğimdende şaşmam arka dişli büyürse benim motorda hız artar ama sadece benim motorda

Nasıl yani? Senin motor cins mi? Yani senin motorda ön diş arkada, arka diş ise önde mi oluyor? Lahavlevelakuvveteee... Yahu ne inat adamsın? Sana yanlış öğretmişler diyorum.. sen yanlış biliyorsun dostum! Ya da yanlış hatırlıyorsun.. İyi düşünürsen, doğru olanı kendin de keşfedersin zaten.. bak bir daha yazıyorum:

Hangi motosiklet olursa olsun;

1- Arka dişliyi küçültürsen son hız artar ama ivmelenme (çekiş) azalır. Ön dişliyi büyültürsen, yine aynı şey olur!

2- Arka dişliyi büyültürsen son hız azalır ama ivmelenme (çekiş) artar. Ön dişliyi küçültürsen de yine aynı şey olur!

Hiiç itiraz etme.. valla hiç üşenmem, ta Adana'ya gelip döverim seni. :mrgreen:

250 CC için 100-110 normal, geçen yolda DUCATI ortalama 185 Km ile bizi solladı gitti, onun namına kaygılandım...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Merak ettim şimdi; o gördüğü Ducatı, 250 cc miydi ki arkadaş gidişinden kaygılandı :silent:

Dene ve gör yanıldığını anlayacaksın :farao:

cumoni benim motor cins kardeşim inanmazsan gel bin ve gör türünün tek örneği o modifiyeli jinlun,öyle gelir döverim ayaklarınıda geç gel herzaman beklerim o bir gerçek çift silindirli keşke resimlerini çekseydim.Yada bana 2.vitesde 100 km yi gören jinlun göster.Ödeşelim

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Endurocu01 demiş ki;

Canım buz gibi bira istiyor, ama hanım içme diyor napcem ben

İçmeyeceksin kardeşim, içince kafan karışıyor işte böyle, şekilde görüldüğü gibi.. :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar