jinlun 250-5 yada kanuni tiger????

Değerli arkadaşlarım kısa süre önce satmış olduğum mondial uag 125 den sonra 250 cc lik bir motor almaya karar verdim.Alacağım motora kesinlikle t gidon ve artçı koltuk iptali yapacak ve sportif hale getireceğim.Jinlun 250-5 mi yoksa kanuni tiger mı?Yalnız boyum 1.90 kilom 85 zaten mondiyi satmamım sebebide bu idi.Bir yardım lütfen cevap beklerim sizden...(tekerleme gibi oldu ya hu...!):queen:

ben gecenlerde dergi aldım sırf kapağındakı yazı yüzünden modifyeli 250 mct olurda bu kadar olur .tarzım değil yaptığı calışma fakat mondi ne hale getirmiş bravo dedim

Moderatör
Seçenekleri çoğaltmamak adına ve boyunuza uygun olacağından Tiger.

Artçı sele iptali nasıl gider bilmem ama Tgidon yakışıyor. Ben takmadım,takılmışını gördüm sadece.

Tiger trafikte oldukça başarılı bir motor (bana göre) seri kalkışı ve sağ elimin her hareketine uygun cevap verebiliyor olması bende bu hissi yaratıyor. Diğer chopperlerden yüksek olaması sayesinde daha ileriyi görebiliyorum ve kaldırımları rahatça aşabiliyorum.

bende bi araştırma içerisindeyim hoşuma giden modeller mondial 250 mct ve jinlun 250 sanırım chopper tarzı istiorsun ama tiger choppera benzemior bence ama güzel motosiklet bende jinlunla mondial arasında kaldım bu arada benim boy da 1,90 kilo 82 :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Regal Raptor DD-250E-9B

regal2.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar