Jilet gibi bariyerlere Antalyada önlem alındı

Bu son haftalarda İstanbulda çok üzücü olaylar yaşandı,aynı telli bariyerlerden Antalyadada var.Bugun yolda giderken gördüm tel bariyerlerin önüne sarı fosforlu yüksek aliminyum plakalar konuluyordu inşallah böyle üzücü olayların sonu olur.Benim aklımın almadığı birşey var o kadar mühendis var hiç biri bizi düşünmedimi düşünmeleri içinde illa böyle olaylarınmı olması lazım:pr:

Bizim ülkemiz böyle illa birisinin canının yanmasın lazım bizim gözümüzün görmesi için..Umarım tekrarlanmaz böyle üzücü olaylar..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
malesefki türkiyemizde kan dökülmedne önlem alınmıyor:(

Bu son haftalarda İstanbulda çok üzücü olaylar yaşandı,aynı telli bariyerlerden Antalyadada var.Bugun yolda giderken gördüm tel bariyerlerin önüne sarı fosforlu yüksek aliminyum plakalar konuluyordu inşallah böyle üzücü olayların sonu olur.Benim aklımın almadığı birşey var o kadar mühendis var hiç biri bizi düşünmedimi düşünmeleri içinde illa böyle olaylarınmı olması lazım:pr:

İmkanınız varsa fotoğraflayıp buraya eklermisiniz.

abi ist ye yapmayın benim çelik balaklavaların çıkıyo onlardan satacam millete beklesin daha salaklar bütün gün gazze filistin diyolar 3 gündünde iki adamın kafası bedeninden ayrıldı sizin ihmalkarlığınız yüzünden daha hayla önlem almıyorlar ya beni o sinirlendiriyo hatta analarını her aklıma geldikçe anıyorum o yetkililerin

:rendeer:Tebrik etmek lazim Antalya Belediyesini.:rendeer::thumleft:::alkiis::::alkiis::::alkiis::::haapppy:::haapppy:::asker::::sefereee

bravo antalya belediyesine :cat:
umarım bu davranış başkalarınada örnek olur...

görmdiğimiz için sana sormak istiyorum. bu bahsettigin alüminyum plakalar başka tehlikelere yol açıcak gibi değil dimi?

turkıyede ınsan canının degerı oldukca az...herkes aldıgı paraya bakıyor ama baska seyı dusunen yok...cok sınırlenıyorum ksura bakmayın ama boyle oldugu ıcın yazıorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fotoğraf olsa iyi olurdu.

üzücü olaylardan ders alan antalya belediyesine tebrikler.ama önce bir görmek lazım aslında.

Fotoğrafa göre iyimi kötümü diyebiliriz. Görmeden konuşmak biraz zor. Ama birililerinin bir şeyleri düzeltmeye çalışması takdiri hak ediyor.

Ben gördüğümü anlatayım.Çelik ipli bariyerleri aliminyum fosforlu saclarla kapatıyorlardı.Üstünüde kapattıkları için sanırım biz motosikletçilere zarar vermiyecek

Üzücü olaylardan sonra dikkat ettimde Ankarada' da olmadık yerlerde (virajlarda, yol ayrımlarında) bu çelik bariyerlerden var. Örnek olarak, Etlik caddesinden Kazım Karabekir caddesine dönüş.

İnşallah burada da üzücü bir olay meydana gelmez. Kimsenin aklına gelmiyordur zira...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar