Jet yakıtı

Yarın depoya ayarlı bir şekilde jet yakıtı karıştıracağım yarım çay bardağı falan motor bi kendine gelsin :D

Jet yakıtları mazotumsu özellik gösterir. Traktöre denesen neyse de; motorda bi işe yarayacağını sanmam.

Ayarını fazla kaçırırsan motor elinde kalır ölçüsünde koymak lazım bir arkadaş denedi bugün yok böyle birşey :D

Kardeşim izmirdeysen motorunun patlamasını birlikte izleyelim :) şaka bi yana jet yakıtının ismi afilli olmasına karşın kendisi benzinden kalitesiz bir yakıttır motoru bozarsın :) :queen:

+5hp garantimi beyler

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:46 ----------

bakıcaz artık :D

Havalimanındayım her gün. İlk motorum olan mondiali gözden çıkarma ihtimalim vardı o zamanlar, bir gün uçak altında yakıt aracına gittim ve bir miktar uçak yakıtı istedim (mevcutta yolcu uçakları da aynı yakıtı kullanıyor bildiğim kadarı ile) eleman sağolsun yarımlık pete doldurup verdi. Sonra ne yapacaksın diye sordu, söyledim aklımdakini, "gazyağı kıvamında bir madde bu, iyi bir sonuç alamazsın" dedi.
Sen dene, bize de haber verirsin sonucu. :cherry:

Kerosen , yani bayaa gaz yağı olur kendileri , bi bayram dönüşü yarım depo shell nitro üstüne modern araç kuyruğuna takılıp ( bayram dönüşü telaşesi ) euro dizel alıp 100 km eve dönmüşlüğüm var( performansta bişey hiss etmeden soluksuz eve bastım , Allah'tan yolda durup mola vermedim belki o zaman hiç çalışmazdı).

Sonuç : Sabahı matur çalışmaz , karbüratör şamandrasını eritmiş ve taşkın yapıp motor boğulması , depo karburator temizleyip yeni benzin ile devam , gaa bide sübabların rengi bildiğimiz kremit rengi idi sanırım katkı ve karışım yüzünden egzoz manifoold contasınıda eritmiş , mazotun yanma ısısı benzinden yüksek muhtemelen sizin motorda büyük sorunlar oluşturabilir denemeyin.

Kerosen , yani bayaa gaz yağı olur kendileri , bi bayram dönüşü yarım depo shell nitro üstüne modern araç kuyruğuna takılıp ( bayram dönüşü telaşesi ) euro dizel alıp 100 km eve dönmüşlüğüm var( performansta bişey hiss etmeden soluksuz eve bastım , Allah'tan yolda durup mola vermedim belki o zaman hiç çalışmazdı).

Sonuç : Sabahı matur çalışmaz , karbüratör şamandrasını eritmiş ve taşkın yapıp motor boğulması , depo karburator temizleyip yeni benzin ile devam , gaa bide sübabların rengi bildiğimiz kremit rengi idi sanırım katkı ve karışım yüzünden egzoz manifoold contasınıda eritmiş , mazotun yanma ısısı benzinden yüksek muhtemelen sizin motorda büyük sorunlar oluşturabilir denemeyin.

Aynen, mazotun yanma sıcaklığı benzinden yüksek. Sırf bu yüzden dizel araçların bir çoğunda intercooler falan var ekstradan.

Kardeşim izmirdeysen motorunun patlamasını birlikte izleyelim :) şaka bi yana jet yakıtının ismi afilli olmasına karşın kendisi benzinden kalitesiz bir yakıttır motoru bozarsın :) :queen:

ulan yeminediyorum başka ülkede yaşayamam. wahahhahaha :mrgreen:

yol göstermiş gibi olmayayım yarış motosikletlerinde performans artırmak için katkı olarak metanol veya metanolle karışık nitrometan kullanılır. performans artsa da motor kısa zamanda biter. bilen birinin karıştırması gerekir.

yol göstermiş gibi olmayayım yarış motosikletlerinde performans artırmak için katkı olarak metanol veya metanolle karışık nitrometan kullanılır. performans artsa da motor kısa zamanda biter. bilen birinin karıştırması gerekir.

Evet, karıştırırken ayarı tutturamazsan, kısa sürede kucağına alırsın motoru :cherry: Tamamen metanol ile çalışan motor yaptılar, sürekli aks kırıyordu aşırı ve ani güç ürettiği için, tabi onun motor yapımında kullanılan malzemeler yüksek dayanımlıydı. Ağırlığı falan önemsememişlerdi ilk hedef çalıştırmak olduğu için.

NOS vereyim abime...

Adana kozan taraflarında mobiletçiler parfüm şişesi boyutlarında nos kullanıyorlardı. motorun üstüne yatıyor adam, elini motorun altına doğru uzatıp vanayı açtığı anda cufff sesi geliyordu :queen:

Jet yakıtı adı kadar afilli bir yakıt değil yalnız :mrgreen:

Üzülürsün...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Kamyoncular kimbilir kaç defa denedi bu güne kadar bir umut işe yarar mı diye:)
İşe yarasa kaçak mazotla mı uğraşır adamlar.
Sudan ucuz jet yakıtı dediğin dalga:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar