Jawacılara

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Sevgili motosiklet dostu,
Efsane motor JAWA Türkiye yollarında, serüven devam ediyor.Firmamız Jawa Motosikletlerinin Türkiye Genel Distribütörlüğünü üstlenmiştir.Bundan böyle sizlere en son,
en yeni Jawa motosiklet çeşitlerini,orijinal yedek parçalarını
ve çılgın aksesuarlarını beğenilerinize sunacağız.

Adresimiz:
Paktaş Tur.Tic.San.Paz.Ltd.Şti.
Muratpaşa Mah.Karacaoğlan Cad.12/A
07200 ANTALYA

Telefon 0242 335 5737
Faks 0242 334 0805
E-Posta [email protected] - [email protected]
Web www.jawa.com.tr

Çok yakında yeni yerimizde olacağız.

Aspendos Bulvarı,Paktaş Plaza No.214
07200 ANTALYA
Telefon 0242 321 2353
Faks 0242 321 8909

Selam ve sevgilerimizle.

Bana gelen mail yukarida bilgilerinize sunulur :thumleft:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eyvalah ucuz aksesuar satarsan alırık

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
jawa' Alıntı:
VAY CANINAAAAAA :cyclopsani:
sen benle dalga gec kardesin seni dusunuyor :sad5:
Jawa haberini hemen yolluyo :santa:

skull dostum ayıp ettin.kesinlikle dalga geçmiyorum.bir jawacı olarak habere olan sevincimi ifade etmek istedim.şu an mz kullanmama rağmen kesinlikle jawamı arıyorum.ondaki sürüş keyfi mz de yok. :bounce:

bu arada şu kaskların renkleri sayıları falan nedir anlayabilmişsem eşşekler tepsin :mrgreen:

Jawa abi..:) istersen bende bi tane JAWA var .! 96 modeL eLectronic eteşLeme..az yakar çok gider..dışardan zabıtaLara geLmiş.bizde onLardan ihaLeyLe aLdık...beyaz..jawa style ..kabinLi çracing görünümLü..istersen vereyim sana onu.

disas teklifin için teşekkür ederim ama bende şu an mz var.başımın belası, illallah dedim.arızalarından yıldım be yav!son olarak servisine yaptırdım 400 milyon bayıldım yinede tehlikeli bir problemi var.dün şehirlerarası yolda düz asfaltta 5. vites 120 yaparken arka teker kitlendi!!!
o hızda asfaltta lastik cayırtısı ile kaymaya başladım.arka teker yavaş yavaş sola doğru kayarken bende düşme anını beklerken bir an için teker döndü, motor düzeldi ve hemen tekrar kitlenip yine kaymaya başladı.o şekilde düşmeden durmayı başardım.eğer bir an tekerlek dönmeseydi asfaltı öpmüştüm!sonra hiçbirşey olmamış gibi motor yine çalıştı ve yavaş yavaş yoluma devam ettim.

bu arada ben artık bursada değilim manisa'ya taşındım.profilimi hemen değiştiriyorum.

geçmiş olsun jawa nası bi olaydır öyle o yaaa ilk defa duydum böyle bişi . problem neymiş?

teşekkür ederim danger0.motorumda daha önce vites ile ilgili bir problemler zinciri vardı.3 adet vites dişlisi, ay'lar vites koniği değişimi ile mevcut sorun halloldu.ancak dün başıma gelen olay bu yapılan işlemle ilgiliyse bile yapan yere artık motoru götüremem, zira yukarıda bahsettiğim gibi taşındım.bir de direkt olarak serviside suçlamak istemiyorum.çünkü bu işlem yapılmadan kısa süre önce kendim piston değiştirmiştim.piston segmanlarının karbüratör açıklığı tarafından sıkıştığına dair şüphem var.ama öyle olsa segmanı kırar piston yine çalışır gibime geliyor.bu hadise motoru iyice zorladığım bir anda oldu.motor verebileceği gücün sınırında çalışıyordu o esnada.
ne olursa olsun motora güvenim kayboldu(bu motor için konuşuyorum).aynı olay viraj dönerken başıma gelse kesin uçmuştum!ilk fırsatta servisine göstericem.

jawa dostum ucuz atlatmışsın geçmiş olsun 120 ile düşmek hele asfaltta çok kötü olurdu rende olurdun wallaha :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kitleme yaptığı zaman MZ ler hep bunu yapar debriyaja bas en azından dönme sağlanır kayma olmaz sağlam bindiğin motordan sağlam inersin.

hocam ilk önce o sitelerini düzenlemeleri gerekiyor, adamlar teknolojiye kapalı bir zihniyetle site hazırlamışlar, o nasıl bir sitedir öyle 2000 li yıllarda böyle bir web tasarımla zor reklam yaparlar, ne fiyat var ne bi şey, zaten köhnemiş motorları yeniden getirmeye çalışıyorlar, üstelik pahalı bir fiyatla, jawa artık bu ülkede tutmaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar