JAWA Yarım Lütfen...

JAWA 350 Yardım Lütfen...

Merhabalr
bende 350 jawa var. yalnız bu aralar bi sorunumuz var. gecenlerde karbiratoru temizledikden sonra motora biseyler oldu.

Motoru 1. vitese takıyorum motor giderken biraz hızlandıkdan sonra motor devrine gelmeden bagirmaya basliyor. bu sefer 2 ye takıyorsun ama motor bu sefer de VUUU diye bi ses cıkarıyor ve boguluyor gitmiyor. ve belirli bi ara motora bindikden sonra. motor 1 de bile gitmiyor boguluyor.

nedenini anlamadim bana yardim ederseniz sevinirim. debraj telini fazla cektim biraz sert ondan olabilirmi?

Son düzenleme:
selam arkadaşım senin jawanın sorunu belkide debriajdandır viteslerle karbüratörün alakası fazla yok gibi debriajı kontrol et belki sıkıdır.motor hep bağırır ama az gider.

JAWA ların karbüratörünü görmedim ama benimde böyle iki kez sorunum olmuştu birincisinde karbüratörün içinde yuvarlak kağıt conta vardı onun yerine yenisini kesip taktığımda düzelmişti ikincisindede karbüratörü söküp baktığımda ana meme gevşemiş haldeydi sıkıp yerine taktığımda düzelmişti. sana kesin bunlardandır demiyorum sadece fikir açısından söylüyorum çünkü motosikletler ve karbüratörler farklı..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar