jawa moped kayış yardımı

Arkadaşım soruna cevap bilmiyorum ama bu mopedler hakkında merak ettiğim bir şey var; küçükken görürdüm bunlardan özellikle yeşili fazlaydı; o arka selenin altındaki kapak neyin kapağı?

bez koyma yeriymiş sanırım makinayı bende tam olarak bilmiyorum kayışı gerekli çanakkale de yok bulamadık bildiğiniz biryer varmı acaba?

arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz??? hiç kimse bilmiyormu :silent:

Son düzenleme:
jawa kayış bulundu

slam jawa mopet treger kayışı aryorsun bende bu jawa mopet 210 nun komple motoru ve 2 tekerı var hala ihtiyacın varsa makul bı fiata anlaşırız sadece kayış olsaydı hiç bişey talep etmeden gönderırdım ama komple satmak zorundayım: cep 0535 6140408

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adam komple motoru ne yapsın :p:p:p ya bu motora normal mobilet kayışı falan olmuyor mu??

arkadaşlar bu motorun kayşı treger kayış kendıne özel bişey aynı ebatta kayış var ancak tregır tırnakları tutmuyor bu motordan turkıyede birkaçtane var ve görebileceğın en güzel mopetlerden biridır çok şırın bır gornmü var ben mtoru dağıtmadan komple satmak istıyorum ben bu ışın tıcaretını yapan bırı değılım eğer o motoru kullanmak istıyorsan senın için bi şans ve çok özel bi motordur ona başka bışey uyduramassınıx tekerleğı bile ozeldırters dişdır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar