Jawa 650cc CLASSIC

Model :Jawa 650 Classic
Motor :4 Zamanlı, Su Soğutmalı
Silindir :1
Çap X Stok :100 X 83
Hacim : 651,9 cm 3
Sıkıştırma Oranı : 9,7:1
Maximum Güç : 48,2 HP / 7000 dd.
Maximum Tork : 57 Nm / 5000 dd.
Ateşleme : Elektrik
Transmisyon : 5 Vites
Aks Arası Mesafe : 1562 mm
Sele Yüksekliği : 712 mm
Yakıt Tankı Kapasitesi : 14,2 Lt.
Yedek : 1,5 Lt.
Jantlar : Telli
Lastikler Ön : 90/90-18
Lastikler Arka : 130/90-16
Süspansiyon Ön : Teleskobik Furş 150 mm
Süspansiyon Arka : Hidrolik Teleskobik Ünite 80 mm
Frenler Ön : Disk 320 mm
Frenler Arka : Disk 220 mm
Kuru Ağırlık : 180 Kg
Maximum Hız : 155 km/saat

RESİMLERİ

dikclassic1.jpg

dikclassic3.jpg

dikclassic4.jpg

Fiyatına göre pek cazip bi makine değil. En azından görüntü olarak benim hoşuma gitmedi...

jawa artık bitti maalesef....

yok sen öyle san. bu marka bu memlekette efsane, sene 1980 ben motosiklet kullanmayı bu markanın üztünde öğrendim.:queen:

bu fiyata uc tane verirlerse olabilir yoksa cok pahalı.sasırmıs bunlar.

Kullandığı motor Aprilia Pegeasso ve BMW F650'lerde (gs değil) kullanılan motorun revize edilmiş hali... Dikkatli bakarsanız görürsünüz, rotax motoru bulunuyor.
Jawalar yine de piyasada tutunmak için pahalılar, jawanın 650 Dakar, 125 Dakar ve 650 style versiyonları çok daha şık ayrıca... Hatta fuarda 650style üsütüne otrdum, çok kaslı çok güzel rahat bir makine izlenimi verdi, bir de fiyatı böyle olmasa....

arkadaşlar valla bence hiçte hoş bir makina olmamış, tabii zevkler ve renkler tartışılmaz ama makinasına biişey demiyorum çünkü benim makinanın aynısından koymuşlar (rotax) yaa adamlar yapmışlar ama insan biraz şekil verir yaa allahtan onu çizen adamın hiçmi kafası basmıyormuş kardeşim o nebiçim egzos o nebiçim kadro valla bence hiç olmamış. :farao:
hatta o paraya kral makinalar var yaaa yapmayın arkadaşlar . ben jawa'ya kötü demiyorum ama bu modelleri berbat olmuşşşş....

Jawalar tekrar Türkiye'de diye bayaa bir konuştuk ettik ama sanırım bu modeli gözden kaçırdık. Bence bir bakın, beğeneceksiniz :)

jawa650dakar_small.jpg

4 zamanlı, su soğutmalı, 47 beygir gücü 6500 devirde üretebilen, 57Nm'lik torka sahip bir rotax motoru var. Max hız olarak 160km/h denmiş... Fiyatını bilmiyorum, fuarda görücez....
Detaylı bilgi için
http://www.barbarosmotor.com.tr/html/650dakar.html

Daha önce başka sitede yazdığım yazıyı ynen copy paste yapıyorum... dieğr modellere bakmadan karar wermmek lazım....
Ha pahalı ama... o konuda hemfikiriz... :D

İndirimi fuarda yapıyorlardı.Peşin alımda 8500ytl'ye alınabiliyodu.Üzerine oturdum,baya kaslı bi makine olmasına rağmen kontrolü kolay görünüyor.Yakından incelemenizi varsa bi test sürüşü yapmanızı tavsiye ediyorum.

resimlerdeki motorların hepsi aynı değil. depoları mesela farklı. ayrıca 9500ytl ye alınmaz. :)

jawa için şu söz iyidir

çooook eskidendi çooookk :)

valla arkadaşlar ben buna baktım hemde baya iyi baktım çokta hoşuma gitti üzerindeki makine 650 lilik bmw nin ki ile aynı olduğunu söyledi distribitor firma üzerine bindim ve kontrolü adeta 250 lilik bi suzuki falan gibi bi motor kadar kolaydı ben çok beğendim

siteleri de

http://www.jawatr.com

fiyatları modellerin altında yazıyor.

ayrıca çin malı değil iki gün sonra orasını burasını toplamak ile uğraşılacağını sanmıyorum hala köylerde 250 lilik jawalar kullanılıyor ve canavar gibi sapa sağlam

Çok para bu arkadaşlar yani neredeyse 10.000 ytl para istiyorlar.Bence bu kadar para etmez,
yani motor pegaso veya bmv ile aynı olabilir ancak üç motoruda yanyana getirin ve albenisi hangisinde fazla bi bakın. jawa dizayn olarak batırmış olayı.

Tamam çocukluğumuzun motorları bunlar.PTT ciler bile java ya binerdi eskiden, ancak bu kadar para etmez.

Jawa TR bu fiyatlarla satarsa avuçlarını yalar ve kaybolup giderler... 2006 boyunca satışları 20 yi geçmez...:farao:

yemisim karizmasını.aynı paraya motoguzzi al karizmayı onda gor.jawa olması gerekenin iki katı fayatlama yapmıs.

Ne Satiyo Bunlar Anlamiş Değilim,fiyati Yüzünden Arkadaşlarin Arasini Açar Bu Motor,ne Bu Fiyat Ya Japonlar O Fiyatlara Otomobil Satiyorlar.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar