Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun.
Bu motordan bende çok kullandım. Çok ta illallah ettim. Benzini bi dert, şarj problemi bi dert, frenleri hiç söylemiyom zaten. Motorun vitese basınca debriyaj yapması normal, sağ tarafını açarsan hilal şeklinde bi parça var vites kolunun sonuna bağlı, debriyajı ittiğini fark edersin. fren lambası sadece arka frene bağlıdır onunda müşürü bozulmadıysa çalışır yada ampül patlamış olabilir. Motor aküsüz çalışacağını pek sanmıyorum, ben çok denedim yemedi. Hatta arabayla çektik yine olmadı. Bide şarj problemi vardı benimkinde belki ondan olmuoydu bilmiyorum. Bide yağını iyi dengele arkana binen kişinin beyaz tişörtü beşiktaşlı olabilir. Bide kilit falan sormuşsun, o motorun anahtarını üstünde bıraksan alacak birisi olduğunu zannetmiyorum, yani biz öyle yapıyoduk yanından geçen bile yoktu:queen: inşallah uzun süre kazasız belasız binersin, biz beceremedik öyle binmeyi 1 gün çalışırsa 3 gün bozuktu özellikle platinleri. biri bozuldumu ötekide bozulurdu. Neyse bak eski günlerimi hatırlattın bana gözlerim yaşardı:salut: aldım bi cbf 150 sadece benzin derdim var o da ara sıra. Yinede hayırlı olsun gönlüne yattıysa ne mutlu sana kazasız belasız bin.:cat: