arkadaşlar,başlığı ve konuyu hortlatıyorum biraz değil baya bi geç olmuş ama konu açıp sıkışıklık yaratmayayım dedimdi
şimdi sizlere sorularım olacak.
öncelikle bende jawa 350 ts var,ve bu sıcakta ben uzun yol yapmak istiyorum.Motor aksamı yürüyeni herşeyi oldukça düzgün,yağ oranı ve yağ kalitesi mükemmele yakın bir şekilde ayarlıyorum (şırınga ile litre başına 20 cl/castrol 2t yağ).Bu motorla en çok 45 km yol yaptım.Şişecek diye ödüm patlıyor
var mıdır aranızda bu sıcaklarda uzun yol yapmış olan arkadaşlar?(jawa 350 ts ile) ha birde şunu dile getireyim.Motoru yormam ben.En çok 4000 devirde kullanırım.Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler.(tamircim hiçbirşey olmaz bas git istediğin yere dedi ama korkuyu yenemedim sizlerede danışayım dedim
)
öncelikle bende jawa 350 ts var,ve bu sıcakta ben uzun yol yapmak istiyorum.Motor aksamı yürüyeni herşeyi oldukça düzgün,yağ oranı ve yağ kalitesi mükemmele yakın bir şekilde ayarlıyorum (şırınga ile litre başına 20 cl/castrol 2t yağ).Bu motorla en çok 45 km yol yaptım.Şişecek diye ödüm patlıyor