Japonyada düzenlenen minikler yarışı (Pocket Bike Cup)

Dünya Şampiyonası seviyesinde mücadele eden yarışçıların çok büyük bir kısmı kariyerlerine böyle başlıyor. Bu iş kültür işi. Bizde adam 15-16 yaşına gelmiş kazık kadar olmuş "abilerim ben yarışçı olacam ne yapayım" diye başlık açıyor. Burada onlara suç buluyor veya onlarla dalga geçiyor değilim. Tek tükte olsa arada böyle gençlerin çıkması güzel ve umut verici. Ancak gerçekleri de anlatmak lazım, bu adamın olsa olsa çocuğu yarışçı olur. Veya şöyle diyelim, 14-15 yaşından sonra bu işe gönül verip başlayıp Dünya Şampiyonasına yükselebilmek şans işi ve istisnai bir durum. İşte Kenan gibi istisnalar da çıkabiliyor. Ama Kenan daha çocukken cep motoru yarışlarına katılabiliyor olsaydı şimdi nerelerde olacaktı, doğru soru bu.

Dünya Şampiyonası seviyesinde mücadele eden yarışçıların çok büyük bir kısmı kariyerlerine böyle başlıyor. Bu iş kültür işi. Bizde adam 15-16 yaşına gelmiş kazık kadar olmuş "abilerim ben yarışçı olacam ne yapayım" diye başlık açıyor. Burada onlara suç buluyor veya onlarla dalga geçiyor değilim. Tek tükte olsa arada böyle gençlerin çıkması güzel ve umut verici. Ancak gerçekleri de anlatmak lazım, bu adamın olsa olsa çocuğu yarışçı olur. Veya şöyle diyelim, 14-15 yaşından sonra bu işe gönül verip başlayıp Dünya Şampiyonasına yükselebilmek şans işi ve istisnai bir durum. İşte Kenan gibi istisnalar da çıkabiliyor. Ama Kenan daha çocukken cep motoru yarışlarına katılabiliyor olsaydı şimdi nerelerde olacaktı, doğru soru bu.
aynen öyle 16 yaşından sonra anca Tmf şampiyonası olur keyfi olarak.Onda sponsor işi zor paran varsa yarıştasın

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Maşallah bizim TMF yarışçılarının yaş ortalaması 35...
Olgun adamlarla yarışıyoruz...
Daha dikkatli , daha kontrollu... :p

Kocaeli İl Temsilcisi
heyyytt yavrulara bak yavrulara :) ulem çokta sevimli duruyor keratalar :cherry: zannederim tapa gaz gidiyorlar 49 cc segmenti çok hoş :)

Arkadaşım 2009 ve 2010 da istanbul rallysinde yarışmıştı. Tamamen paraya dayalı sağolsunlar. Tamam oğlan iyi araç kullanır fakat parayı bastı girdi yarışa...
bir gokart ile başlayamıyoruz biz veya gençlerimiz. çok pahalı... Bizim ülkemizde kpss ile girersek bir yere o daha makbul. Miletin gözünde rallyci , yarışcı olmaz.

burda olsa piste girer yanaklarını mıncıklardım veletlerin =) ne tatlılar yahu =))

ne yalan söyliyim valla imrendim veletlere :sunny:
bu seviyede motosiklet kullanmam için daha çok ekmek yemem lazım benim :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar