Japona Geçmeyi Düşünüyorum

Motosikleti
CB650R
500 hornet düşünmeye başlamışsın gibi hocam, Honda motosiklet günlerinde deneme fırsatım oldu. 6k devirden sonra benim 700cl-x den bile fazla titriyor öyle diyim. Hornet 750 için deneyimim yok ama hornet 500ü denemeden karar verme

Aslında Hornet 500-750 benim de sıcak baktığım makineler malum ülkemizde sürekli motorlara zam geliyor aslında almışken hornet 750 almak daha mantıklı ama kendisi mt07 katili olarak geçiyor sanırım piyasada. MT-07 bile tecrübesiz kişilerin ellerinde ölüm makinesine dönüşüyorken mt07 katili olarak geçen bir motor bana fazla mı gelir diye düşünmüyor değilim. Tabi bu biraz kullanım şekline de bağlı ani gaz açmalar teker yapmaya çalışmalar gibi hareketler yaparsan tecrübesiz kişinin elinde kafasına geçebilir her motor.

Doğru diyorsun abi maksimum torkunu 10bin devirde veriyor makine zaten motor 15bin devir çeviriyor. Türkiye de yaşamak gerçekten çok strestli abicim. Bir motor alacaksın ıncığına cıncığına kadar düşünmen gerekiyor. İkinci el piyasası nasıl, parçası gelir mi, servisleri nasıl, parça fiyatları pahalı mı bla bla bla
A ehliyet eğitimimi hornet 750 ile aldım ve motor sayesinde sınavı tekte geçtim. Ilk defa 125cc üstü olarak bu motoru kullandım. Rain moduna alıp 30 beygir civarına kısıtlandığında biraz uysallaşıyor. Çok dengeli ve sürüşü aşırı keyifli. Ama bileğine hakim olmazsan hiç affetmez. Ani gaz acmadigin sürece tercih edilebilecek en güzel motorlardan biri.

CF MOTO ALAN BENİM GÖZÜMDE VATANA İHANET EDİYORDUR. ÜLKE ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ. CF E BİNECEĞİNE BİSİKLETE BİN.
Vatana ihanet ile cin motoru almayı nasıl bir araya getirdiniz anlamadım.
Cf moto pek ala alınır. 2022 model sıfır mt800 leri 450 bin tl den veriyorlar. Mt 700 ler daha düşük fiyatlı. Çin de olsa sıfır km motosiklet. Ayrıca çinliler çok hızlı şekilde kalitelerini arttırıyorlar. 10 sene sonra etrafta japon kalmayacak. Olanlarda çok yüksek fiyatlı olacak.

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
Cf moto pek ala alınır. 2022 model sıfır mt800 leri 450 bin tl den veriyorlar. Mt 700 ler daha düşük fiyatlı. Çin de olsa sıfır km motosiklet. Ayrıca çinliler çok hızlı şekilde kalitelerini arttırıyorlar. 10 sene sonra etrafta japon kalmayacak. Olanlarda çok yüksek fiyatlı olacak.

Motosikleti
DUKE 250
zamanında kanuni, mondial, ramzey gibi markalar çin üretim olarak piyasaya sürüldüğünde de aynı laflar hep konuşuluyordu.
halen aynı muhabbet.

Bir öneri de ben bırakayım 375-400 arası 2023 ,10.000 km altı z650 bulabilirsiniz. Mt-25 in gücünü üst devirlerde vermesi olayına katılıyorum cc yükseltmekte fayda var.

Motosikleti
cbf 150
gücü yüksek devirde veriyor dediğiniz motor 7000 devirde 90 100 yapıyor. zaten 14 000 deviri var. kaç yapmayı planlıyorsunuz çocuklar? alın sevidğiniz motoru kullanının 30 beygirlik motorlardan bahsediyorsunuz görende 150beygir dicek.

r25 mt25 vsvs gibi motorlar motoru öğrenmeniz için ideal motorlardır. buna mt07de ekliyebilirsiniz bunlara binen her motora biner.

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
gücü yüksek devirde veriyor dediğiniz motor 7000 devirde 90 100 yapıyor. zaten 14 000 deviri var. kaç yapmayı planlıyorsunuz çocuklar? alın sevidğiniz motoru kullanının 30 beygirlik motorlardan bahsediyorsunuz görende 150beygir dicek.

r25 mt25 vsvs gibi motorlar motoru öğrenmeniz için ideal motorlardır. buna mt07de ekliyebilirsiniz bunlara binen her motora biner.
ben s1000r yada m1000r la baslamak istiyorum kolay ogrenirmiyim peki 😂

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
ben zzr 1100 ile başladım ...
Benim ilk patron da (...) yüzünden orta yaş krizine girip ilk motosiklet olarak ZZR-1100 almıştı, 3-4 ay kullanmaya çalışıp sonra hafif bir kaza geçirince satmıştı. (Allahtan kendisine bir şey olmadı...)

(...) kısmını özellikle yazmadım, hoş bir bir hikâye değil. Umarım senin motosiklete ZZR-1100 ile başlaman hoş olmayan bir hikâyeden dolayı değildir.

Motosikleti
cbf 150
Valla açık ve net olarak ozamanlar motor denildimi biz kawasaki biirdik ne honda ne yamaha. Kawasaki diyincede tek yarış motoru vardı 90 larda gittik aldık. tamamen cahillik

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Benim abim kadar sevdiğim bir sürücü aga var, eski Omm.cilerden. 1960'ların sonundan beri motor sürüyor. Bu agada 90'ların başında Zzr 1100 var ama o zamana kadar ne ekipman biliyor ne de sürüş eğitimi almış. Muhtemelen Osocan kendisini tanır. Neyse bu aga bir gün Zzr ile Almanya'da mı ne bir yerde bir toplu sürüşe katılıyor, Zzr 1100 ile en kuvvetli motor bunda, bizim aga yardırıyor yanına yaklaşabilen yok, firkete virajlı dağ yollarına bir geliyorlar aga düşüyor hemen 30-40'a ve millet düşük hacimlilerle bunun içinden geçiyor. Aga o gün fark ediyor ki kendisi motosiklet süremiyor. Sonrasında eğitimler vs öğrenmeye başlıyor bu işleri.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bilmeden yorum yapıyorsunuz açtım baktım istiklal mahkemelerinin kayıtlarına ve bunu buldum doğru demiş
stcpsw9.jpg

Motosikleti
Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber
niye mecbur? yamaha yöneticileri aileni rehin mi aldı?
Mecbur derken yamahayı kast etmedim genel olarak tüm motorlardan bahsettim hocam. Fark ettiysen genelleme yapmışım "bu paraları hak etmiyorlar" diyerek. Piyasadaki bütün motorlar benim gözümde öyle şu anda sadece yamaha grubu değil.

motor dedın sym gibi olmalı.
turkıye gıbı hındıstan duzeyındekı bozuk yollarda surulcek en ıyı motorları sym yapıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar