- Konu Yazar
Fotoğraf çekti jantın plakanın şu gün şuraya gel dediBu polis senin plakayı aldı herhalde şu güne kadar şuraya gel orda bakıcam yoksa men edicem mi dedi? Eğer öyleyse gitmezsen bişi yapamaz(seni o motor üstünde yakalamadığı sürece). Sadece arkadan ceza gönderir sende ispatlarsan cezadan yırtarsın. Ayrıca yunuslar bağlayamaz trafik ekibi çağırır. O şekilde bağlatır. Cezayı da kendisi yazamaz bi trafik ekibine yazdırır.
Şimdi senin yerinde olsam orijinal jantı takar işi inada bindirmeden çözerdim. Nedeni hem bi dünya masraf hem de devletin memuru ile uğraşmak var.
Orjinal lastiklerle gidecem inş orda başka bişey bulupta ceza yazmazlar
Sonrasında gidip 72 tel jant ı geri takıcam bidaha yakalarsa da bağlarlar artık
Saten fazla piyasa yapamaz oldum çekemeyenler yüzünden nazar değiyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------
Arabayı yağ bakımına götürdüğümde bir cg gördüm.Usta bu ne yahu dedim.Hiç sorma dedi.Bu nasıl motor lan ALLAH aşkına.Çok merak yaptı bende hemen gidip motoru inceledim.Fenada olmamış hani çocuklar baya emek vermişler ona.Sahibini bulsam kasislerde ne yaptığını soracaktım.
Çapraz geçiyorm
Düz yolda egsoz sürterek gidio arka çamurluğun iç tarafı kesik vs vs
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:34 ----------
Evet vardı niye soruynselede streç film var mıydı?