Jant Şeridi Arkadaşı

Arkadaşlar merhaba motosikletime uygun bir jant şeridi buldum sonunda, fakat imkansızlıktan (uygulayacak alan, saç kurutma makinesi vs) beceremiyorum bu işi. İstanbul içi jant şeridi çekmeme yardımcı olacak arkadaş arıyorum, yemekti sigaraydı gönlünü yaparım yeter ki bu işi halledeibileyim. :mrgreen:
7147incid6980046.jpg

Motosikleti
750x
Bulundugunuz yerde hiç motosiklet ustası yokmu?
Çok cuzzi bi fiyat karşılıgında yaptırabilirsiniz.

hocam yemekle cayı fıyatından ucuza motorcular bu işi halleden bence eger elinizden gelmiyorsa uğraşmayın motorcular 5 dakkada ceker

benim motoru baktırdığım yerler uğraşmıyor bu işlerle nerede yaptırabilirim?

sac kjrjtma makjnasina filan gerek yokki yahu kackere cektim hic kullanmadim bi aparat var kucuk plastik icine yapiskan yerini sokuyorsun arka bandinida ustten attiriyorsun aleti janta daya tekeri cevir sadece bukadar ve ia tamam alet en fazla 1 tl fakat janto cpk iyi temizleyon

bu işi yapabileceğim bir yer bilen varsa yardımcı olsun kendim becerebileceğimi düşünmüyorum

Istanbuldasınız maslak oto sanayiye gidin motor ustalarına sorun biri 5dk ayırıp yapar

Çekmeköy yakınlarındaysan ben yardımcı olurum.fuar'dan aldığım jant şeridinde aparatı bile çıkmamıştı,el emeği göz nuru ile yapmıştım.
sonuç=

Arkadaşa bu iş için sehpa da lazım arkadaşlar. Ben geçen hafta 10-TL'ye bir yerde hallettim sonunda, 2-3 aydır çantamda gezdiriyordum. Herkes yapmıyor gerçekten..

ozrace.jpg

line.jpg

Bugün ozrace abim sağolsun geldi halletti mis gibi oldu ellerine sağlık abicim tekrardan

beğenmene sevindim ancak şerit çok kötüydü benim içime pek sinmedi doğrusu :)
birde kısa geldi eksik kaldı ön jantın bi tarafı,iyi bir şerit bulup yenilemek lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar