Jant boyamada yardım edebilecek varmı ?

Senide boyamak istemem sana sorup sormayacağım susup susumamayı. Çok şey biliyorsan ölçüştürürüz bilgilerimizi canm benim. Hadi şimdi bak yoluna.

ezik adam. kompleksli üye :mrgreen: öteki saçma konunda paniğe kapılmışsın atılcam diye. atılmana gerek yok senin ... senin gibi ezik kompleksli ve hayalci admlar zaten kendileri defolup gittiler bu forumdan. sende defolup gideceksin adam yerine konmadığın biryerde işin ne ki :p:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya diyorum boyadıktan sonra üzerine vernik atılacak.Onun için problem olmayacak yani.Dökülme falan yok.Beyaza boyayalım diyorum.Üzerine beyaz yanak ve kırmızı jant şeridi.

Nasıl olur sizce?

Ya diyorum boyadıktan sonra üzerine vernik atılacak.Onun için problem olmayacak yani.Dökülme falan yok.Beyaza boyayalım diyorum.Üzerine beyaz yanak ve kırmızı jant şeridi.

Nasıl olur sizce?

Süper olur bir an önce sen boyat jantları zaman kaybetme acele et ama...

Nasıl olur sizce?

sırıtır bence orjinalden yana biri olarak bence sadece şerit yeterlidi jantın eskidiğinde boya bence şimdi süper duruyor :)))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yanak ve şerit iyi mi diyorsunuz yani ?

Sana öneri yapılıyor sen boyamaya kararlısın bende öneri yaptım bak ne güzel cant şeridide çektim sen beğenmedin bu durumda boyatmaktan başka çaren yok, sonuçta forumda ne yazılırsa yazılsın tecrübeden konuşur çoğu kimse.Ustalar her zaman istediğin gibi iş çıkaramayabilir hatırlatayım.Biraz kaba olacak ama cantın içine etmesinler...

Bencede serıt yeterlı olacaktır, ha ben boyatıcam dıyosan senın fıkrın haa onada cok tl ıstıyolar dıyosan kendın boyıyacaksın.

Hımmm onuda ben yapamam dıyosan bak bu olmadı yapacaksın:)

Kendın boyayacaksan bı oto boya nalburuna gıdeceksın, ordakı arkadasa ben bu motosıkletım jant larını boyıcam, de sana gereken malzemeyı verecektır.
Eger yok arkadasım veremıyolar dersen, ne malzeme lazım boyacı arkadasıma sorar sana yazarım yarın ok.

Forumdan Uzaklaştırıldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar