jant a serid led döseme

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
yapılabilinir ama maliyetli şerit led döşemekle olmuyor.
[yt]uIWxgpTAyrI[/yt]

MkD

önceki mesajlarda da verildiği gibi ışıklı sibop kapağı yada jant şeritleri benzer sonuçlar veren daha kolay yollar

Motosikleti
Yamaha Fazer 800 ABS 2011
Önce yazı yazmasını öğren. Türkçe'mizi katletmeyelim...

Merhaba Arkadaşlar Forumu Gezerken Geldim Buraya Bazı Üyelerimiz Motorsiklete Led Döşemek İstiyor Bende Sizlere Elimden Geldiği Kadar Yardımcı Olacağım.
İlk Olarak Sizlere Kömür Lazım Kömür Nedir Nasıldır Ne İşe Yarar. İlk Olarak Sizlere Verdiğim Linkten Resime Bakınız Sonra Temin Edilecek Adres Verilmesi Her Forumda Yasak olduğu İçin Paylaşmıyorum . Resime Bakarak Bulabilirsiniz.
1 -
ea2A5x.png

2 -
wv5amK.jpg

Kömür İletkendir, Bastığı Yerde Komutatördür, o da Bir İletkenden Yapılmıştır. Komutatör ise Belli Sargılara Bağlıdır, Kömürün Deydiği Yerde Devre Tamamlanır ve Elektrik İletimi Olur, bu İletimle Birlikte Manyetik Bir Alan Oluşur ve Taktığımız Led Lambalar Yanmaya Başlayacaktır.
Döşemek Kolaydır Kömürleri Takacağınız Yuvaları Tamirciden Yardım Almaya Çalışın Çok Zor 4 Gün Verdim. Sizlere İyi Forumlar .
xYbvjK.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşlar Kusura Bakmayın Elektiriği Üretebilmeniz İçin Tekerlek Saplaması Almanız Lazım Saplamaya İnce Saj Yapıyorlar Motorcular Bilir Söylediğiniz De Kömürleri Saj'Da Kullanacaksınız ( +) ,(-) Olabilmesi İçin Kendin'Den Kömürlü Saplama'Larda Var Çok Uşraşmaya Değmez Diyorsanız Motorcular 'Da Bulunur .

Merhaba Arkadaşlar Forumu Gezerken Geldim Buraya Bazı Üyelerimiz Motorsiklete Led Döşemek İstiyor Bende Sizlere Elimden Geldiği Kadar Yardımcı Olacağım.
İlk Olarak Sizlere Kömür Lazım Kömür Nedir Nasıldır Ne İşe Yarar. İlk Olarak Sizlere Verdiğim Linkten Resime Bakınız Sonra Temin Edilecek Adres Verilmesi Her Forumda Yasak olduğu İçin Paylaşmıyorum . Resime Bakarak Bulabilirsiniz.
1 - http://i.hizliresim.com/ea2A5x.png

Jantı maktap ile delmesinimi önerdiniz ? :) :) :) :)
2 - http://i.hizliresim.com/wv5amK.jpg

Kömür İletkendir, Bastığı Yerde Komutatördür, o da Bir İletkenden Yapılmıştır. Komutatör ise Belli Sargılara Bağlıdır, Kömürün Deydiği Yerde Devre Tamamlanır ve Elektrik İletimi Olur, bu İletimle Birlikte Manyetik Bir Alan Oluşur ve Taktığımız Led Lambalar Yanmaya Başlayacaktır.
Döşemek Kolaydır Kömürleri Takacağınız Yuvaları Tamirciden Yardım Almaya Çalışın Çok Zor 4 Gün Verdim. Sizlere İyi Forumlar .
http://i.hizliresim.com/xYbvjK.jpg

Jantı delmesinimi önerdiniz ben mi yanlış anladım :)

12751a0b.jpg

12751a4.jpg

Marka Adı : DMC
Ürün Adı :

Işıklı Sibop Kapağı Kırmızı 4 Lü Takım Harakete Duyarlı

Ürün Fiyatı : 11,50 TL + KDV (Kdv Oranı %18)
KDV Dahil : 13,57 TL
Havale İle : 13,57 TL

Evet Delmelerini Söyledim Ben Yaptım Fakat Sizin Gibi Sibop Lambası Satışı Yapmıyorum Beyler Jantı Deldiginizde Lambaları Yerleştirin Slikon İle Etrafını Kapatın Hava Almayacak Şekilde Bazı Sahıslar Ürünleri Satabilmek İçin FORUMDA Ne Yazacaklarını Bilmiyorlar .
Sibop Lambasının Pili Bittikten Sonra Ne Olacak Farzet Ki Bir Uye 1 Renk Deılde 4 Renk Istıyor Ne Yapacaksın Cevap Verebilecekmısın . Tabikide Hayır

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:44 ----------

Konu eski fakat, benim gibi bu konuyu inceleyen arkadaşlar için faydalı olur umarım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar