Jandarma Er Prometheus Trabzon'a Gidiyor

arkadaşıma hayırlı teskereler 5 ay çabucak geçer ama en kötüsü yazın o güzel günlerde motoruna binemeyecek olmasıdır. neyse hayırlı teskereler güle güle git güle güle gel...

Zor bir görev de olsa T.C. vatandaşı erkekleri olarak bizler yapmak zorundayız.. Bu görev kimi zaman insanları olgunlaştırır da.. Onur'a da umarım olumlu yönünde etki eder..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Edecektir..

Süper Moderatör (BBRR)
napıyodur şimdi heheh akşam yemeği vakti tıkınıyodur...keşke orda kalsada bizde rahat etsek...

hayırlı teskereler pro.
(sen bu satte ya fosur fosur uyuyorsundur, ya da çarprazdasındır... :) hadi iyi geceler )

Dün yemin törenim vardı. Çavuş oldum artıkın. Trabzon'un ilçelerine dağılacağız yarın. İnanılmaz bir acemilikti. Bir kere bile sürünmeden bitti Üst ranzamda tuğgeneralin oğlu yatıyordu 24 saat sıcak suyumuz falan vardı. Yemeği beğenmezsek dışardan söylüyorduk. Buraya düşen askerler yaşadı vallahi...

Nöbet falan da yok. Saat 14 te dağıtım olacak. Ya burda kalıcam ya da ilçelere dağılcaz. İlçelerde çarşı ve internet sıkıntılı olabilir, belki nöbet de olabilir. Ama burda kalırsam her hafta netteyim Kurtulamayacaksınız yani benden .

Dün Sümela'daydım. Çok hoş bir yer. Trabzon'u çok sevdim, gayet çağdaş ve doğal güzellikleri fazla olan bir şehir. Komutanlığın yanında KTÜ Eğitim Fakültesi Kampüsü var. O biraz sıkıntı yaratıyor (dekolte kızları gördükçe insan telleri aşmak istiyor, üstelik bir de kızlar laf atınca... )

Umarım sizler de çok iyisinizdir. Ve yine umarım beni özlemişsinizdir

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
askerliğin yeni başlıyor
yalnız seni hiç özlemedik, hatta sen teskere bırak en iyisi hiç gelme :p
hadi kolay gelsin

Süper Moderatör (BBRR)
Yokluğunun tadını doyasıya yaşıyoruz tek sıkıntımız bunun yaz sonu bitecek olması ....:cherry:
Tek umudumuz uzman olarak teskere bırakman ....:cherry:

:rendeer:

prometheus, abi ben yeni gördüm kusura bakma yaw:silent:
hayırlı teskereler diliyorum sana. alnının akıyla görevini yapar geri dönersin inşallah. günlerin de oldukça güzel geçiyor anladığım kadarıyla, allah bozmasın:)
kendine çok iyi bak, terli terli su içme:)

ana hoşgeldin abicim
bende yeni gördüm:rendeer:

Prometheus' Alıntı:
Dün yemin törenim vardı. Çavuş oldum artıkın. Trabzon'un ilçelerine dağılacağız yarın. İnanılmaz bir acemilikti. Bir kere bile sürünmeden bitti Üst ranzamda tuğgeneralin oğlu yatıyordu 24 saat sıcak suyumuz falan vardı. Yemeği beğenmezsek dışardan söylüyorduk. Buraya düşen askerler yaşadı vallahi...

Nöbet falan da yok. Saat 14 te dağıtım olacak. Ya burda kalıcam ya da ilçelere dağılcaz. İlçelerde çarşı ve internet sıkıntılı olabilir, belki nöbet de olabilir. Ama burda kalırsam her hafta netteyim Kurtulamayacaksınız yani benden .

Dün Sümela'daydım. Çok hoş bir yer. Trabzon'u çok sevdim, gayet çağdaş ve doğal güzellikleri fazla olan bir şehir. Komutanlığın yanında KTÜ Eğitim Fakültesi Kampüsü var. O biraz sıkıntı yaratıyor (dekolte kızları gördükçe insan telleri aşmak istiyor, üstelik bir de kızlar laf atınca... )

Wayy bea pro.
Sesini duymak da güzel.
Walla sen bunları anlattıkça bize askerlik 1 adım daha yaklaşıyor.
Korkutuyosun bea insanı :)

Hadi kendine ii bak.

Pro ;
arkadaşım çok güzel yermiş oraları ranzanın yanında bi kişilik daha yer ayır bizde gelelim. Merak etme elele verirsek telleri aşarız.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Prometheus' Alıntı:

Askere gittiğinden emin misin :silent: :p

Keyifler keka! Devamınıda böyle bitirmeni temenni ederim.Yanlız böyle hoş yazılar yazma nazar değer.:cherry:

Dağıtımım Sürmene'ye çıktı. İlçe Jandarma Karakolu'ndayım. Her hafta 2 saatliğine de olsa nete girebileceğim. Tekrar gelene kadar kendinize iyi bakın. Şafak 117 :)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
benim anavatanıma düştün.
yanlız elinde defterle fıkralık komik olaylar peşinde koşma gastelerde acı haberini okumayalım.
bide şafak saymış poşet :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar