iznik hacı-osman gezisi fotolu

iznikli olmama rağmen bugün ilk defa hacı osamana gittim malasef tek başıma çünkü motosikletli fazla arkadş yok birde hava bozuktu ondan.mükemmel bir yer havası tertemis süper manzarası var.ayrıca çok virajlı ve bayırlı bir yolu var o benim kymco sınavı basarıyla geçti gerek çekişiyle gerekse yol tutusuyla beni her zamanki gibi memnun etti.:p

tepeden iznik gölüne bakmanın zevki bi başka oluyo

insan tek başına olunca fotoğraf çekmesi zor oluyor bende telefonumu taşla tutturup zamanlayıcıyı ayarladım ve ole çektim:cherry:

ve eve sağ salim döndüm birazda baçede güvecinlerimle fotolaştık:cherry:

işte arkadşlar durum bundan ibaret gönül ister sitedeki arkadaşlarla beraber gezmek inşallah o da olur:)

Son düzenleme:
karşıda küçük barakayı görünce kuşçumusun diye soracaktım ama kuşlarıda gördümm,emeğine sağlıkk güzel fotolar:rendeer:

paylaştığın için tşk. bahçeli evde oturmak güzel,park problemin yoktur herhalde?

iznik semalarında bir gezi (fotoğraflı)

iznikli olmama rağmen bugün ilk defa hacı osamana gittim malasef tek başıma çünkü motosikletli fazla arkadş yok birde hava bozuktu ondan.mükemmel bir yer havası tertemis süper manzarası var.ayrıca çok virajlı ve bayırlı bir yolu var o benim kymco sınavı basarıyla geçti gerek çekişiyle gerekse yol tutusuyla beni her zamanki gibi memnun etti.:p

tepeden iznik gölüne bakmanın zevki bi başka oluyo

insan tek başına olunca fotoğraf çekmesi zor oluyor bende telefonumu taşla tutturup zamanlayıcıyı ayarladım ve ole çektim:cherry:

ve eve sağ salim döndüm birazda baçede güvecinlerimle fotolaştık:cherry:

işte arkadşlar durum bundan ibaret gönül ister sitedeki arkadaşlarla beraber gezmek inşallah o da olur:)
site arkadaşlarımızdan iznike gelen olursa cok seviniriz

guzel gezi guzel motor
sen bu motorla maximum nekadar km yaptın yol bir seferde

bir seferde yaptım km

bir seferde tam 350 km yol yaptım sadece bir kere benzinlikte benzin aldım o zaman durdum geri kalanıyla hep motor tepesindeydim

güzel fotolar...gördüğüm kadarıyla plakan standart değil...boyut açısından...bir polisin gözüne batarsan cezayı keser dikkat et...zaten 1 in altında önceden 0 varmış muhtemelen veya garip bir görüntü var orda polisten kaçmaz...birde kaç km de canavar...KYMCO sağlam maldır...sorunsuz kullanırsın...ama egsozunu çok paslanmış...en az 40.000 de olması lazımki o egsoz o kadar çürüsün...

birde İznikte Kawasaki bayisi arkadaşım var...Adı Nezih...site üyesi burda kendisi...İzmirde Üniversitede okuyor...abisi duruyor genelde...oralara yolun düşerse selamımı iletiver...

aleyküm selam o egsoz koruyucularını söktük ve bu arada motorum 40 bin km de normaldir okadar

2005 yılında aldım şuan 2008 deyiz ve 40 bin km de.plakyı zaten polisler kendi onaylıyo bişey diyemicem ve nezih kardse selamını ileticem inşallah

Son düzenleme:
aleyküm selam o egsoz koruyucularını söktük ve bu arada motorum 40 bin km de normaldir okadar

2005 yılında aldım şuan 2008 deyiz ve 40 bin km de.plakyı zaten polisler kendi onaylıyo bişey diyemicem ve nezih kardse selamını ileticem inşallah

valla kendimi aştım artık...tam isabet...:pparça sorunun olursa KYMCO bayisi bana 500 metre uzaklıkta...Mor Motosiklet...haberim olsun...:cat:

güzel fotolar...gördüğüm kadarıyla plakan standart değil...boyut açısından...bir polisin gözüne batarsan cezayı keser dikkat et...zaten 1 in altında önceden 0 varmış muhtemelen veya garip bir görüntü var orda polisten kaçmaz...birde kaç km de canavar...KYMCO sağlam maldır...sorunsuz kullanırsın...ama egsozunu çok paslanmış...en az 40.000 de olması lazımki o egsoz o kadar çürüsün...

birde İznikte Kawasaki bayisi arkadaşım var...Adı Nezih...site üyesi burda kendisi...İzmirde Üniversitede okuyor...abisi duruyor genelde...oralara yolun düşerse selamımı iletiver...

:wiinkk:Mete han gördün fotoğraftaki 4000 i birde egzostundan tahmin ettim diye hava basıyon

güzel fotolar:)
bu arada ordaki kuşların içinde çarşılı ve bango var dimi:p
bende biraz anlarımda kuşlardan ama cinslerini pek bilmem de o ayakları çoraplı olan çarşılı sanırım:cherry:

Güzel gezi olmuş.metehan hocanında dediği gibi egzost biraz paslı.3 yılda 40bin km de güzel yapmıssın.Gezmişsin demekki :)

güzel kardeşim motorum ikikere kilometre teli koptu yaklaşık 1 seneye yakın ole gezdik suan ibrede yazan 28 km ama arada birsene ben yıllık ortalama 12-15 km yapıyom sana yalan borcum yok hava atma gibi bir huyumda yok altım bir scooter var neyin havasını atayım. egozozun korumalıkları yok kazadan sonra takmadık bir daha.bole rencide edici laflara hiç gerek yok.babamın bir lafı var motorcu motorcunun dostudur sadece onlar birbirlerinin halinden anlar der.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar