İzmitte Motor Ustası (ekspertiz)

Merhaba arkadaşlar,

Üniversite öğrencisiyim ve şu ilandaki motoru almayı düşünüyorum : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-ozel-yapim-custom-chopper-bobber-sorunsuz-228508142/detay

İlk motorum olacak ve çok fazla anlayan biri değilim. Bu ilanın sahibiyle konuştum, kendisi çok samimi bir şekilde anlattı her şeyi.
Motor 13 aydır kapalı garajda yatıyormuş, doğal olarak aküsünün bitmiş olabileceğini söyledim. Kendisi de akü bujilerinin değişmesi gerektiğini ve akünün şarj edilmesinin gerektiğini söyledi.

Motorda başka ne gibi sıkıntılar var bilemiyorum, ama resimlere bakınca temiz kullanılmışa benziyor. İzmitte bildiğiniz, güvendiğiniz motor ustası var mı acaba ? En azından usta ile beraber gitsek bana bu motoru al veya alma diyebilir diye düşünüyorum.

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

İkinci el motor da en dikkat edeceğimiz şey orjinal olması.Boyası olması bir dezavantaj, ben kafadan elerim boya yemiş motoru.Bu motorda resimden gördüğüm kadarıyla boyalı ve oynanmış.Alacağınız malın öncelikle orjinal olmasına dikkat edin, tanıdığınız bildiğiniz motor ise tamam, ama bilmediğiniz ve orjinal olmayan motoru tavsiye etmem.

İkinci husus, çin Cruser alacaksanız, 2009 model Kanuni Tiger S tavsiye ederim.2009 öncesinde kronik saplama sorunu var diye biliyorum.Düşük kilometreli fiyatı biraz daha yüksek oynanmamış orjinal boyalı, titiz ve satıcının 30 üstü yaşlarda olması iyi olur.

Şunun gibi birşey düşünebilirsin mesela
BOYASIZ-HATASIZ-ORJINAL DAHA 8.800 KM.DE-TİGER 250

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-boyasiz-hatasiz-orjinal-daha-8.800-km.de-tiger-250-219385898/detay

Son düzenleme:
KM bazen herşeyi anlatmaz.
Yakından görün, sürün, ustaya gösterin.
Sakın ha acele etmeyin.

Birde üst limit ne kadar? Bu tarz makinalardan hoşlanıyorsunuz sanırım.
Ben olsam limite göre tabii, Kuba Superligt düşünürdüm.

Siz kullanacaksınız. Orjinal motor bakın. Kesenize göre.
Oynanmışlar benim ilgi alanıma gir(e)miyor.

Öncelikle cevap veren herkese tek tek teşekkür ederim. İnanın ne kadar mutlu ettiniz anlatamam.

Yaklaşık 1000 lira ekipmana ayırdım. Kask,ceket,eldiven,dizlik vs. alacağım. Geriye kalan param da 3500tl civarı. İstanbulda bir tane regal raptor bulmuştum 2013 model, 8000km de ve michelin lastikleri var. O halde onu tercih etmem daha doğru olacaktır sanırım.

Evet kesinlikle chopper-cruiser tarzı motor bakıyorum. Eğer varsa sizin tavsiye edeceğiniz motorlar onlara da bakabilirim hemen

kardeşim izmit m.paşa kavaklar mahallesinde benimde her zaman gittiğim iyi bir motor ustası var bu ustanın ismide murat çok güvendiğim hatta honda yetkili servisidir kendisi uğramanı tavsiye ederim.telefonu 0262 322 61 98.inşallah iyi bir mct motorun olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar