Izmirli,ler Buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SLM ARKADASLAR İZMİR GURUBUNA GİRİN VE İZMİRDE MOTORLU ARKADASLARLA DOST OLALIM VE HAFTA SONLARI MOTORLARLA GEZİYE ÇIKALIM NEDERSİNİZ. BEN GÖKHAN.

bana mail yoluyla ulaşın arkadaslar.

[email protected]

ben izmirli değilim ama izmirde yaşıyorum katılabılırmıyım :silent: hiç motorcu arkadaşımda olmadı :salut:

Yaşım 17 Yarışmaya İzmirden Katılmaktayım Ancak İzmir Doumlu Deilim.SOrun Yaratırmı :p

MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  55. Mesaj/Konu başlık ve içeriğinde BiR BüYüK bİr kÜçÜk, tamami bold, tamamı italik olacak şekilde yazilar kullanilmasi ; hem göze hos gelmemesi ve forumun genel görünüsünü bozmasi hem de tartismalara sebep olabilecegi için sakincali bulunmaktadir. Tamami büyük harften olusan, noktalama isaretlerine yer verilmemis veya haddinden fazla seviyesiz bir tarzda yazilmis iletilerin zor anlasildigi ve anlasilsa bile dikkate alinmadigi bilinmelidir. Bu tür mesajlar yöneticiler tarafindan degistirilebilir, silinebilir, kilitlenebilir veya tasinabilir. Bu durumun devami halinde üye hakkinda da çesitli yaptirimlar söz konusu olacaktir. Kullanicilarin özellikle forumdaki yazismalarda olabildigince düzgün Türkçe kullanmalari önerilir.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  [İzmir-MT]
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar