İzmirli"ler bi bakarmısınız..

Merhaba arkadaşlar İzmirli arkadaşlarımdan ricam şu an İzmir'de Ege Üniversitesi hastanesinde babam ameliyat olacak sanırım hafta sonuna kadar Burdayım ama hastane bahçesinde pineklemek baya bi sıkıntı veriyor. Bilen İzmirli arkadaşlar varmı bilmiyorum şöyle bi scooter kiralasamda izmiri biraz gezsem böyle kiralayabileceğim bi yer varmı? Varsa çok iyi olacak.

Hocam ben bilmiyorum ama bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır..

Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

Allah acil şifalar versin öncelikle.. Sahibinden.comda baya var kiralık motosiklet izmirde. ama bana biraz pahalı gibi geldi araba kiralamak daha mantıklı sizin durumunuzda sanki..

Geçmiş olsun

Küçük parka giderken rente carcılar var istersen bi onlara sorabilirsin.Yazın bazen getirdiklerini biliyorum.İnternette kiralıkların fiyatları baya pahalı olmadı araba kiralarsın

Ilgilenen arkadşalar çok sağolun internette dediğiniz gibi baya pahalı bakalım belkide araba kiralayabilirim. Tekrar teşekkürler

Öncelikle gecmis olsun hocam. Motosiklet fiyatlari biraz pahali kira olaak. araba daha uygun fiyatli. Kiralamaci tanidigim yok olsa seve seve yardimci olurum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar