İzmir'e oy verelim

arkadaşlar 2015 Expo Dünya Fuarı'nın hangi şehirde yapılacağı konusunda bir oylama başlatılmış. Adaylar sadece İzmir ve Milano. 2015 yılında yapılacak ve 6 ay sürecek fuarın İzmir de yapılması durumunda, İzmir ve çevresine 20milyar dolarlık yatırım yapılması ve ülkemize 40 milyon ziyaretçinin gelmesi bekleniyormuş.

bizler de ülkemize destek verelim. buyrun linki:
http://www.infoexpo2015.com/

ayrıntılı bilgi için:
http://tr.wikipedia.org/wiki/Expo_2015
http://www.expoizmir2015.org/tur/Index.php?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
werdim gitti ama orası biras küçük gibin..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bir fuar yetmiyormu İzmire...:pr:

Kandırmaca bir anket... Altında bişeyler var kanımca....

Vay be ne oy kullanmışım.Anket bile sapıttı:mrgreen: :p

Bir fuar yetmiyormu İzmire...:pr:

Evet İzmir için oy kullananları ıp numaralarından tespit edip yok ediyorlar. Hey allam yaa:mrgreen:

Ayrıca anlamadıgım birşey var .İzmirde birden fazla fuar olmasının ne gibi bir zararı oluyor:silent: Millet şehrimizde fuar düzenlensin diye kendini yırtarken bizim milletimiz fuarın kendi şehrinde düzenlenmemesini istiyor.

Tam numunelik bir milletiz valla:mrgreen:

arkadaşım, o oranın %1 değişmesi için kimbilir kaç bin kişinin oy vermesi gerekir.. bir taraf %1 oynayana kadar diğer tarafa da oylar verilince oran değişmiyor tabi ki.. ayrıca toplam verilen oy sayısı arttıkça oranın değişmesi yavaşlar.(matematik meselesi)

bu arada o toplam niye %101 ben de anlayamadım. sistem buçukları tamamlıyor galiba..:mrgreen:

kandırmaca bir anket oldugunu pek sanmıyorum..

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Vay be ne oy kullanmışım.Anket bile sapıttı:mrgreen: :p

Evet İzmir için oy kullananları ıp numaralarından tespit edip yok ediyorlar. Hey allam yaa:mrgreen:

Ayrıca anlamadıgım birşey var .İzmirde birden fazla fuar olmasının ne gibi bir zararı oluyor:silent: Millet şehrimizde fuar düzenlensin diye kendini yırtarken bizim milletimiz fuarın kendi şehrinde düzenlenmemesini istiyor.

Tam numunelik bir milletiz valla:mrgreen:

Dimi yaaa.... Peki söylermisin bu anketin bu fuara katkısı ne olacak? Yerini belirlemedeki faktörü ne olacak?... Anket sonucuna göre mi karar verilecek....:silent::silent:

Hayal dünyasında yaşamayalım beyler....:cat::cat:

arkadaşım, o oranın %1 değişmesi için kimbilir kaç bin kişinin oy vermesi gerekir.. bir taraf %1 oynayana kadar diğer tarafa da oylar verilince oran değişmiyor tabi ki.. ayrıca toplam verilen oy sayısı arttıkça oranın değişmesi yavaşlar.(matematik meselesi)

bu arada o toplam niye %101 ben de anlayamadım. sistem buçukları tamamlıyor galiba..:mrgreen:

kandırmaca bir anket oldugunu pek sanmıyorum..

O zaman somut bişeyler söyleyin... Ben aradım bulamadım... :cat::cat:

internet dünyasında somut bir şey tabi ki gösteremem. anket sonuçları bir şeyi değiştirmeyecekse ya da hiçbir şeye yaramıyorsa bu anket neden yapılsın??:silent: ben de nette dolaşırken rastladım. oylama vardı, burada paylaştım. hem bunun altında bi kandırmaca olsaydı expo'nun yetkilileri çoktan el koymuştu olaya..
ayrıca kimseye zorla oy ver deme hakkım da yok tabi ki. anketin gerçekçi olduğuna inanan, kabul eden oyunu kullanır..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar