İzmir'den selamlar

Merhabalar...

Forumu bir süredir takip ediyorum; ancak çoğunlukla okuyucu olarak kalıyorum. İsmim Serhat. 28 yaşındayım. İzmir'deyim. 2004 model Suzuki GS500 kullanıyorum. Herkese güvenli sürüşler, keyifli paylaşımlar diliyorum... :cat:

kardeşim aramıza hoş geldin gs 500 ile 400 ün şanzumanları aynı sanırım doğrumu ?

işine yararsa parça olarak kullanırım dersen mt dostu olarak hediye ederim karşılıksız ,

viteslerinde , marş motorunda sorun yok silindir pistonlar iptal ::tutkuy::

http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/89763-suzuki-gs-400-sanzuman.html

Çok naziksin kardeşim, teşekkür ederim. Motorumun hiçbir problemi yok, tüm bakımlarını özellikle İzmir Urla'da Sabri Usta'nın oğulları Mehmet ve Levent'e yaptırıyorum. Çok teşekkür ederim, söylemen yeter, büyük incelik. Hoşbulduk tekrardan...

Öncelikle hoş geldin aramıza, ama aramıza sadece klavye başında katılma her perşembe inciraltında semaver toplantımız var oraya bekleriz, Bizzat tanışalım.

Kocaeli İl Temsilcisi
Çok naziksin kardeşim, teşekkür ederim. Motorumun hiçbir problemi yok, tüm bakımlarını özellikle İzmir Urla'da Sabri Usta'nın oğulları Mehmet ve Levent'e yaptırıyorum. Çok teşekkür ederim, söylemen yeter, büyük incelik. Hoşbulduk tekrardan...

allah kaza keder vermesin gün olur lazım olur 2004 model bir suzukı kolay kolay arıza vermez , isterimki elimizdekiler değerlensin , birilerinin işine yarasın .. çöp olacağına ...

:cat::rendeer:

Öncelikle hoş geldin aramıza, ama aramıza sadece klavye başında katılma her perşembe inciraltında semaver toplantımız var oraya bekleriz, Bizzat tanışalım.

Sevgili deka kardeşim topiclerinizi yorumsuz takipteyim,ancak temmuz 1-2 gibi bodrum'a geçeceğim vede sizlere merhaba deme şansım olursa benden mutlusu olmaz sanırım umarım tam takım yakalama şansım olur sizler paylaşmaya devam:)

Bu arada perşembe akşamı İnciraltı dedik de, hep aynı saatte aynı mekanda mı buluşuyorsunuz? Eğer öyleyse nedir bu mekanın adı ve kaçta gelelim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar