İzmir'den selamlar

merhaba arkadaşlar

liseden beri (yaklaşık 10 yıldır) kendimi motor üzerinde hayal ettim sonunda hayalim gerçekleşti. geçen gün asya motorun 200 lük endurolarından bir tane aldım. henüz kullanmayı bilmesem de artık bir motorum var ve çok mutluyum.

İzmir'de yaşıyorum ve buradaki arkadaşlarla tanışıp bilgilerini paylaşmayı çok isterim.

hepinize kazasız sürüşler...

A

arzum_1907

hoşgeldin aramıza bende yeni üyeyim.kalıcı ve katılımcı olman dileği ile..

hoşgeldin.izmirdeki arkadaşlar sana motor eğitimi verecektir en kısa zamanda eğitim almaya başla.hem hayatını hemde başkalarının hayatını tehlikeye atma.:)

aramıza hoşgeldin arkadaşım..katılımcı olman dileğinle.aman dikkat et kullanırken :wiinkk:

hoşgeldin motorun varsa kullanmayıda ögrenirsin kısa sürede
izmire sevgiler :rendeer:

welcome to izmir :p

al gel şu kross'uda bi daduna bakalım :p

toplantılara bekleriz :wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba stonefree hoş geldin :rendeer: mustafa ben

hayırlı olsun kazasız belasız ve gule kullan aramızada hoş geldin :D

sağolun arkadaşlar çok geç yazdığımı biliyorum iş yoğunluğum ve internetimin olmayışı sebebiyle yazamadım bundan sonra daha iyi bir katılımcı olmaya çalışacağım. ehliyeti mi de almış bulunmaktayım. toplantıları da ilgiyle takip edeceğim bundan sonra. herkese keyifli sürüşler.

stonefree öncelikle hoşgeldiniz. MT İZMİR toplantılarına duyurular bölümünden [MT İZMİR..................] başlıklı topiclerden ulaşabilirsin. bu cuma için bir toplantı yok diye biliyorum.

üyesi oldugunuz sitenin toplantılarına giderseniz,yeni katılan arkadaslarla görüşürsünüz :cat:

kardeşim ne demek istediğin sen şimdi anladıysam arap kadri olayım:)

bu arada pazar günü görüşelim mi hacı:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar