izmirden selamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkeze merhaba ben ebru aranıza bugün katıldım izmirliyim bostanlıda oturuyorum henüz motoru olmayan motor sevdalılarındanım ama biliyorumki en kısa zamanda onuda halledeceğim :)

motosiklet.net gibi üyesi hatta bir tanesinin kurucu üyesi olduğum başka sitelerde var ordaki dostlarımdan çok şey öğrendim ve öğrenmeyede devam ediyorum sizlerlede tanışmak istedim paylaşımlarımızın devamlı olmasını dilerim

izmirden herkeze selamlar :)

Motosikleti
Su Motoru
Hemşeriyiz sanırım. Avatarın muhteşem diyebilirim, bende de buna benzer şeyler var :). Öğrenmek istediğin şeyler hakkında başlık açmadan önce açtığın başlığın benzeri var mı yok mu bir araştırırsan kalabalık olmamış olur. İmzamda bulunan linktende istediğin ve öğrenmek istediğin birçok konu başlığına ulaşabilirsin. Hoşgeldin ...

Moderatör (forrap)
Sende izmirin en mükemmel yerlerinden birinde oturuyosun hani, Bostanlı gerçekten güzel yerdir kayalıklarda gün batımında içmek ahh ahhhhh... :joker:

Motosikleti
Su Motoru
forrap, ehehe senin yaşın tutuyor mu bakıyım içmeye :p ...

ooo izmirden biri daha eklenmiş allahım artık bi buluşma yapalım yalvarıyorum.....
HoŞ GeLdİn :cat:

batucan, Canım Sen Bunları Böyle Kandırama zsın Başka Bi Yol Bul. Ne Diye sorma Sakın Bende Bilmiyorum. Toplan tı Yapıpda Başarılı olan Arkadaşlarımıza sor bakalım Bu İzmirlileri Nasıl Kandırırım.... :cat:

hoşgeldin bacımmmm...
gel bakayım şöyle benim yancağızımaaa...
bu site aha şuuuurdaaannn şurayaaaa gadar benim...... :bounce:
namım tüm istanbul'da bilinir...
senden istediğim şey sadece hizmette kusur etmemen...
asistanım olabilirsinnn...
tipini ve yazılarını beğenmediğin biri olursa söyle siteden atayımmm....
şurdan bi su getirirmisinnn....
soğuk olsun... :queen: :queen: :queen: :queen:

abi çömezlere böyle davranmak lazım...
stella askerlik yapsaydı beni çok daha iyi anlardıııı...

hemşo hoşgeldinnnnn....
istanbul levent civarlarının gülü mete_han'dan sevgiler...

hemşo naber

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hepinize teşekkür ederim :rendeer: hoşbulduk hoş gördük umarım çok daha güzel sohpetlerimiz olacaktır :)

hoş geldin gerçi bende yeniyimde önemli değil ama artık siteye bayan üyelerin artıp sitenin kalite ve görgü kurallarının biraz daha seviye kazanması bizim içinbir kazanç olur sevgilerimle tüm camiaya sana tekrar hoşgeldin :rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar