İZMİRDEN SELAMLAR

Selamlar Merhaba , İzmirden aranıza ilk motor tecrübem olarak arora espresso 50-8 ile katıldım. Öncelikle ekipman olarak mont kask ve lastik degişimi yaptım. Akabinde sertifikalı kilitler ve alarm disk kilidi vs alarak motoruma sahip çıkmak için bu ürünlerin teminin sağladım. 1.kat evim olmasına ragmen şuan apt daire kapımın önüne motoru koyuyorum dışarıya koymayı göze alamadım henüz :) 10 lira veya 100 lira sonucta biz önlemimizi alalım gerisi allaha kalmış :) Tüm motorcu arkadaşlara kazasız belasız nazarsız sürüşler diliyorum.

Saygılarımla.

iyi günlerde kullanın. ben motorumu yeni aldığım günlerde uykumdan sıçrayarak uyanıp acaba hâlâ yerinde mi diye bakıyordum. Bir süre geçtikten sonra pek umursamamaya başlıyorsunuz. Pek umursamıyor halim de, apartmanın arka bahçesine disk kilitli ve brandalı bir şekilde bırakabiliyor motoru :)

Hayırlı olsun. İlk Motorumu aldığım günün gecesini hatırlattın :) Tedbirleri al

Motosikleti
D400
hoşgeldin hocam, izmirin neresindensin?

Gecenlerde taşındım başka ilçeye ama eski evin orada insanlar motorlarını bağlamıyordu bile pek. hırsızlık yoktu hiç.

Ancak bölgelere göre cidden sıkıntı, hele o Polat var ya o polat. duymussundur belki. kucucuk cocuk izmir i talan etti.

eski ilçeniz hangisiydi?
bizim apartmanın yan bahçesinden 50 cc motosikleti gidon kilidi kırarak çaldılar. aylar sonra perperişan halde tepecikte bulundu.
ancak her gün şirinyer izban istasyonunun çok yakınında, yol üstünde cbr259 kilitsiz bir şekilde duruyor, dokunan yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar