İZMİR'DEN SELAMLAR

Merhaba, aranıza yeni katıldım adım kıvanç izmirde yaşıyorum yamaha fazer 8 kullanıcısıyım otomotiv ve sigorta işi yapıyorum, gerçekten güzel ve faydalı bir site bende aktif olarak aranızda olucam inşallah.

Hoşgeldin hocam. Aynı sektördeyiz sanırım bende hasar danışmanıyım Kemalpaşa'da çalışıyorum. İzmir den baya arkadaşımız var bir toplansak çok ta güzel olur aslında...

Motosikleti
D400
ooo izmir gitgide kalabalıklaşıyor.

hoşgeldin başkan

Toprağım hoşgeldin. Ben de yeniyim forumda motorumu da geçen hafta aldım. Organizasyon konusunda ben de hemfikirim. Buluşma tanışma organizasyonu iyi olur.

Hocam hayırlı olsun, meslektaşlar çoğalıyo :)

Hoşgeldin hocam. Aynı sektördeyiz sanırım bende hasar danışmanıyım Kemalpaşa'da çalışıyorum. İzmir den baya arkadaşımız var bir toplansak çok ta güzel olur aslında...

Hangi firmadasın?

Hoşgeldin aramıza ben de hayatımın kalan kısmını İzmir de yaşamak istiyorum colugu çocuğu Ne var ne yok toplayıp İzmir e taşınmayı düşünüyorum ciddi ciddi Eşim doğma büyüme İzmir li ben ise doğma büyüme istanbuldayım istanbul artık yaşanacak şehir değil

Hoşgeldin aramıza ben de hayatımın kalan kısmını İzmir de yaşamak istiyorum colugu çocuğu Ne var ne yok toplayıp İzmir e taşınmayı düşünüyorum ciddi ciddi Eşim doğma büyüme İzmir li ben ise doğma büyüme istanbuldayım istanbul artık yaşanacak şehir değil

Valla hocam elini çabuk tut geleceksen. Çünkü buralar da sizin oralara benzemeye başladı. İyice buralar da bozulmadan yetiş derim. Şimdi biz de daha sakin yerler aramaya başladık mesela :)

Hoşbuldum hayırlısı olsun kazasız belasız inşallah bencede bi organizasyon iyi olur yağmurlar bittiğinde yapalım derim ben bornovadayım neresi derseniz uyar birisi öncü olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar