İzmirden selamlar..

Herkese selam. Bu sene üniversitem bitti, motor aşkım aslında SoA ile başladı. Yani daha evvelde ilgimi çekiyordu harleyler,kawasakiler fakat diziden sonra iyice yanıp tutuştu. Henüz motor kullanmayı bilmiyorum, bu ay ehliyete yazılacağım.

Motor olarakta Maddi duruma bağlı olarak Kuba SL200 tarz değiştirirsem ybr 125 düşünüyorum..

izmirde şurdan al diyeceğiniz yer varmı? ekipmanlar, motor konusunda..

karşıyaka civarındada motor tekniklerini öğretecek biri varsa açığım :)

Merhaba
Kahramanlarda bol bol çeşit bulabilirsin. Her mağazaya gir fiyat al mutlaka. Motosikleti zaten sahibinden gibi sitelerden bulursunuz. Motosikletinizi aldığınızda kendimizce sürüş hakkında yardımcı oluruz

0 motor alıcaksanız izmir yamaha bayi izmoto var orayı arayıp ybr nin fiyatı taksik v.b konuda bilgi alabilirsnz ekipmanlarda satılıyor orada ayrıyetten kahramanlardada ekipman ve motor satışı yapan yerler var buraları gezmeni tavsiye ederim.

malesef izmir ekipman konusunda yerlebir. açık açık sana kahramanlardaki mağazalarda beğen, git internetten al tavsiyesi vereceğim. neye güvenerek istanbulda 100 lira olan ekipmana/parçaya 250-300 lira fiyat çekiyorlar anlamıyorum. emin ol internette daha uygun fiyata bulursun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar