İzmir'den selamlar..

Herkese merhaba.. İzmir'li, eski bir motorcuyum, ismim Türker.. Uzun yıllardır motosiklet kullanıyorum, 96'dan beri, 19 sene olmuş neredeyse.. Yaklaşık 15 yıldır da hep 4 silindir, ağırlıklı olarak ss kullanıyordum, son motorum 600 RR'ımla 5.senenin sonunda farkettim ki, hep aynı güzergahlarda, benzer rotalarda, defalarca gittiğim yollarda eski tadı ve heyecanı bulamıyorum.. Evet virajlı yollarda gazlamayı çok seviyordum ama, bu sezon gitmediğim yerlere gitmek, yeni şehirler, hatta ülkeler tanımak, deniz kenarından manzarayı izlemek, çok hızlı gitmek değil de, çok km.ler gitmek istediğimi farkettim.. 31.yaşımda olgunlaşıyorum belki de:)

Kararımı vermiştim, enduro ya da touring motor araştırırken, Bodrum'da 2010 model, harika bir Suzuki V-Strom DL650 buldum; henüz 6400 km.deydi, hiç bir kazası hatta olduğu yerde düşmesi dahi yoktu, üstelik tam aradığım gibi Givi 3'lü çanta seti de vardı, hemen aldım.

Artık bu sezon mayıs haziran gibi yıllık iznimin ilk bölümünde Çeşme'den feribotla Yunanistan'a, orda biraz gezinip yine feribotla İtalya ve Hırvatistan'a gitmeyi planlıyorum.. 2.yıllık iznimde de yaz sonuna doğru Akdenizi gezmek istiyorum..

Yeni yerler, yeni insanlar tanımayı severim.. İzmir'de buluşmalarınız, etkinlikleriniz oluyorsa katılmak isterim..

Yeni motorumla bu günlerde çok mutluyum, herkesin gönlündeki motora kavuşmasını dilerim..

Planlar şahane, tekrardan hoşgeldiniz diyelim o zaman:) Cuma günleri toplanan kalabalık bir grup oluyor, gelişmeleri izmir il grubundan takip edebilirsiniz

Yeni motosikletiniz hayırlı olsun..Planınız çok güzel inşallah gerçekleştirirsiniz.Resimleride ihmal etmeyin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar