İzmir'den selamlar

Abiler, ablalar kardeşler merhaba,
Adım Caner. İzmirden yazıyorum.
25 yaşındayım ve mühendisim.Koyu bisikletçiyimdir.
Yıllar içinde çok kez motor almaya heveslendim ama her seferinde bir şekilde durdum.
Artık durmak yok. Bugün ehliyete yazıldım ve motor arayışlarına başladım.
Bu süreçte tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hoş geldiniz. Ehliyeti ve motosikleti alana kadar kıyafetlerinizi tamamlarsanız iyi olur, güzel olur, çokta hoş olur.
İrtibatı koparmayalım. Tekeriniz düz bassın...

Hoş geldiniz.

Öncelikle ne tarz bir motosiklet istediğinize karar vermenizi öneririm. İşiniz ondan sonra daha kolaylaşacaktır.

Her zaman olduğu gibi; düşük cc ve çok ağır olmayan bir motorla başlamanız yararınıza.

O arada ehliyet - korumalar vs. tamamlarsınız.

Saygılarımla.

hoşgeldin. :) hayırlı olsun.
youtubede AEA diye biri var (barkın bayoğlu) onun başlangıç ve eğitim videolarını izlemeni öneririm.

hoş geldin şimdiden hayırlı olsun başlangış olarak 125 cc bir şey al gör bakalım bu motor denilen alet nasıl bir şey

Hoşgeldin bende küçüklüğümden beri bisiklet süren birisiyim, motorsiklette sana kolaylık sağlayacağı kesin... Birşeylere ihtiyacın olduğunda biz buralardayız Kocaeliden selamlar ... :king:

Merhaba,

motosiklet.net'li olmaya hak kazandınız,hoşgeldiniz ! Daha öncesinden hiç sürüş deneyiminiz oldu mu,bilemiyorum fakat, ehliyet alma sürecinde az çok motorla alakalı kimselerle tanışma sürecide sizin için başlamış olabilir. Umarım,bilinçli kimselerle tanışırsınız ..Buradan da yardımsever arkadaşlar, motor seçimi konusunda muhakkak yarddımcı olurlar

Keyifli Forumlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar