izmirden selamlar

cümleten merhaba,
izmir-ahmetbeyli de ikamet etmekteyim, yasim 31 ve fotografciyim.
almanya da dogudum ve orda yasadim, 2010 da türkiyeye döndüm (bazi konularda türkcem yetersiz kalabilir, pesin pesin söyliyeyim). :)
motorsiklete nezaman meraklandim, ilk nezaman bindim inanin hic hatirlamiyorum.
temiz havada evimin önünde mororumun (ufak tefek) tamirini ve bakimini yapmaya cok merakliyim ve severek yapiyorum.
normalde modifiye ye pek takilmam, fakat bu aralar kawasaki min (zx-7r) tipinden biraz sogudum ve motoru "streetfighter" tarzi
yapmak istiyorum...
zaten herzaman "naked roadstar" lara daha fazla ilgi duymusumdur (honda cb125e yi alma sebebimde aslinda oydu)..
benden öncelikle bukadar, sorulariniz varsa cekinmeyin sorun. sorulmadan anlatmak biraz zor oluyor :)
herkese kazasiz belasiz sürüsler
hosca kalin

fahrettin
(faro)
::xrock::

Hoş geldiniz,

Öncelikle kazasız belasız sürüşler dilerim.

İnternet'te gördüğüm kadarıyla , harika bir beldede yaşıyorsunuz. Ahmetbeyli hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?

Bir de mesajınızın sonundaki avatar dikkatimi çekti Rock - Metal müziğe ilginiz var sanırım.

Saygılarımla.

Merhabalar, hoş geldiniz. Bugün yarın geçerim oralardan. Görüşmek dileği ile...

Hoşgeldiniz hocam, motosikletinizin fotoğraflarını görmek isteriz. Malum çok ender bulunan bir motosiklete sahipsiniz :)

hosbulduk arkadaslar!
teker teker cevapliyayim sorulari :)

@vader:
Ahmetbeyli, menderes belediyesinin bir köyü/mahallesi. köyün kendisi pek görmege deger degil (gerci efesin bir parcasi olan, klaros kehanet merkezi var burda, onu fazla anlatmicam cok karisik bisey :) ). yollari süper, (kusadasi-seferihisar arasi) bir tarafiniz deniz bir tarafiniz daglik/ormanlik. cok sahane virajlari var (keskin virajlarda mevcut dikkat!!) asfalt zift üstü cakil, grip cok güzel ama lastikleri biraz fazla eskitiyor ;) bi ara biyerde okudum, en güzel gezi yollardan biri diye...
yazin buralardan gececekseniz mutlaka mayonuzu ve havlunuzu getirin ;)

"rock" avatar: free yasam tarzi, özgürlük ile bagdastiriyorum.. müzik, her türlü müzigi dinlerim...

@machair
tabi, geldiginde haber ver, sicak bi kahve iceriz (gezelim dicemde motorumu dün tamirhaneye gönderdim, yetisirse yarin, yetismezse pazartesi gelecek)...

@neonxc
istediginiz kadar fotograf yüklerim de, önce bi nasil oldugunu cözmem gerekecek. forumlarla pek bilgim yok daha :)

selamlar ve saygilar
faro

Hoşgeldiniz, bir seferinde tabelasını görmüştüm klaros diye ama ara ara bulamamıştım.
Resim konusunda buraya bakabilirsiniz. Zx7r ı merakla bekliyorum :p http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/54277-foruma-resim-ekleme-gayet-kisa-kolay.html

FwhNMW.jpg

biraz bakimsiz biraz tozlu farkindayim, daha temizlerini zamanla yüklerim :thumleft:
klaros, biraz sapa kaliyor ama levhalari takip adince cok kolay aslinda...
4yoldan izmir istikametine giderken (1km kadar), sag tarafta kaliyor, ara yola giriyorsun, köprüyü geciyorsun, dere yoluna degil ilk saga sapiyorsun, 300metre gittikten sonra solda :) bi ara harita yükliyeyim ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar