İzmir'den Selamlar!

Selamun Aleyküm. İsmim Yavuz Selim. İlk konuyu tanışma bölümüne açayım dedim, chopper motorlar hakkında bilgi ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Allah nasip ederse bi iki haftaya, Honda PCX karşılığında bir iş yapacağız. Yani ödeme PCX ile olacak. Bunu, mümkünse hemen satıp, karşılığında; Yamaha Virago XV250 yada daha makul bir fiyat olan Keeway Super Shadow 250 almayı düşünüyorum. Kullanıcıların fikir ve tavsiyelerine ihtiyacım var. Keeway alternatifi nereden çıktı denirse... Aradaki miktarla Keeway'e masraf yapılabilir diye düşünüyorum. (gidon, süsleme vs) Sonuçta 2. el alıyoruz muhakkak ufak tefek masrafları da olacaktır. Yani kıyaslama yaparken motor maliyeti ve harcamaları da önemli. Uygun bir fiyata Keeway mi almak gerekir yoksa paraya biraz kıymak şart mıdır? Keeway ve Virago kullanıcıları varsa tavsiyelerinizi alabilir miyim?
İyi forumlar.

İzmir İl Temsilcisi
Merhaba hosgeldınız :)

sahsen keaway ıle yamahayı karsılastırmak soz konusu olmazdı benım ıcın.

vırago 250 gıbı motorlar satması ve pıyasası bıraz zordur ben olsam drag stara yonelırdım yuksek cc olması sızı korkutmasın cok dengelı ve guzel bır motordur :) yanlıs hatırlamıyorsam 50 bg altı olması lazım.

Gönül ister ki daha güçlü bir motor alalım ama malum maddiyat büyük etken. Bahsettiğim PCX sıfırı 6.500 bu civarda bir motor bakıyorum. Daha fazlası malesef bizi aşıyor.

Aleyküm Selam hoşgediniz
Hoşbulduk hocam.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:57 ----------

Merhaba hosgeldınız :)

sahsen keaway ıle yamahayı karsılastırmak soz konusu olmazdı benım ıcın.

vırago 250 gıbı motorlar satması ve pıyasası bıraz zordur ben olsam drag stara yonelırdım yuksek cc olması sızı korkutmasın cok dengelı ve guzel bır motordur :) yanlıs hatırlamıyorsam 50 bg altı olması lazım.
Peki 5 bin ila 6 bin arası tavsiye edebileceğiniz 2 model söyleyebilir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar