izmirden selamlar

güzel olmuş resim ve video :)
yanlız kız arkadaşın bi ara üşüdü yada virajdan dolayı korktu bişeyler söylüyordu bide titredi gibi :D

İzmir İl Temsilcisi
bence plakalıgı iptal etmesen daha iyi dururdu diye düşünyorum olsun ninja bu ne olsa yakışır :) bende izmir karşıyakadayım izmir mt toplanırsa bigün görüşrüz

dün gördüm dostum senı güzelyalı shellin önunde aksam 7 suları bende dükkanı topluyodum o arada :) (mytraum):bounce:

güzel olmuş resim ve video :)
yanlız kız arkadaşın bi ara üşüdü yada virajdan dolayı korktu bişeyler söylüyordu bide titredi gibi :D

virajlar onun için baya sıkıntıydı :):) her viraja girmeden önce buraya yavaş girelim dedi bi de sağa viraj ya benide inceden sağa çevirmeye calısıyor gidon benim sanki :D

dün gördüm dostum senı güzelyalı shellin önunde aksam 7 suları bende dükkanı topluyodum o arada :) (mytraum):bounce:

sesleneydin dostum ya, senin dükkan shellin karşısındamı ? eğer öyleyse ben uğrarım bir ara yanına :)

Ben bir yeri takip edemezken gezi olsa heralde kaybolurumda şimdiden söyleyeyimde sonra demedi demesinler... eminim ki kaybolsam bulursunuz beni :thumleft:

:)) gezi planı bıraz zor görunuyor sizin mt de:)) özlemsen en iyisi izmir mt yi takip et bu arkadaslar gurupdan yana deil ama izmir mt de daha iyiolur senın için:))

ben yarın akşam saat 8-9 arası cumhuriyet meydanına uğrayacam özlem. sende gel :)
zaten iş yerim meydanın dibinde :D kordon otelde çalışıyorum. işim biter bitmez fırlar çıkarım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar