izmirden selamlar

Bu arada benmi kaçırdım 1 Eylülde toplanılıyor mu? Nerde saat kaçta?

bira-midye 1 eylülde o gün toplanalım diyoruz ama onun öncesinde bir şeyler yapalım diyorum ben :) herkesten fikirler gelsin bakalım 1 eylüle cok var daha cunku

Hoşgeldiniz. Motorunuzda hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler. :)

Hoşbulduk, teşekkürler. Amin allah kazanın büyüğünden korusun hepimizi. Özellikle böyle söylüyorum çünkü kaza oluyor ne kadar dikkatli olsakta başkasının dikkatsizliğine kurban gidebiliyoruz malesef.

Bira midyeye motorlamı gelinecek?tehlikeli değil mi? Ya araya bayram giriyor sonra İş telaşı okul telaşı... bilmem ki insanlar uygun olur mu? Fikirler neler?

Bira midyeye motorla gelmeyiz tabiki, ama onun öncesinde motorlarla yapalım birşeyler

Hoşbulduk, teşekkürler. Amin allah kazanın büyüğünden korusun hepimizi. Özellikle böyle söylüyorum çünkü kaza oluyor ne kadar dikkatli olsakta başkasının dikkatsizliğine kurban gidebiliyoruz malesef.
Amin cümlemize. Evet neticede kaza olmasa bile düşmemiş motorcu yoktur . Henüz düşmemiş motorcu vardır. :)

Hosgeldiniz siteye :)
Bende yeni uyeyim karsiyaka kontenjanindan. Bende de cbf 150 var.
Haftaici aksamlari yapilacak aktivitelere varim. Konuyu takibe aliyorum :)

Teşekkürler, sizde hoşgeldiniz :)

Yarın ben günübirllik kuşadası yapıyorum bir kaç video ile geri dönücem inşallah.
Arkadaşlar, herkesin müsait olduğu bir zamanda toplanalım eğer isterseniz güzelbahçe yapıp o denizin güzel kokusuyla balık ekmek ziyafeti yapabiliriz.
Başka fikirlerede açığım :)

Teşekkürler, sizde hoşgeldiniz :)

Yarın ben günübirllik kuşadası yapıyorum bir kaç video ile geri dönücem inşallah.
Arkadaşlar, herkesin müsait olduğu bir zamanda toplanalım eğer isterseniz güzelbahçe yapıp o denizin güzel kokusuyla balık ekmek ziyafeti yapabiliriz.
Başka fikirlerede açığım :)

Arkadaşım kuşadası yapacagını soylemıssın bende o taraflara dogru gelecegım bugun ıcın kısmet olursa gorusmek ısterım senın.d bi yerlerden başlamak lazım.D

sen en güzeli hafta sonunda o yoğunlukta gitmişsin:D ben halen cıkmadım yola 1 saat içerisinde hareket edeceğim seninle de İzmir içerisinde müsait olduğun bi zamanda görüşürüz. Kaynaşmak iyidir iyi:D

er-5 ile yol çok daha kolay geçecektir,ben cbf ile giderken çok değil ama dönerken biraz yoruldum arkamda nişanlımla :)
bide motor çekmiyo gibi geliyordu,bugün servise götürdüm buji başka motorun bujisi çıktı hava filtresi de herahlde ilk defa değişmiştir çok kötüydü dediler :D

er-5 ile yol çok daha kolay geçecektir,ben cbf ile giderken çok değil ama dönerken biraz yoruldum arkamda nişanlımla :)
bide motor çekmiyo gibi geliyordu,bugün servise götürdüm buji başka motorun bujisi çıktı hava filtresi de herahlde ilk defa değişmiştir çok kötüydü dediler :D
:D 150 cc lık bı motor için yol uzun kalıyor. Senin de dediğin gibi ER5 ile rahat geçti yolculuğum daha şimdi geldim eve ama adaya kadar gitmedim kısmet olmadı . Bidahakine artık.d

Arkadaşlar sanırsam toplanma olayı bayramdan sonraya kalıyor malum oruç tutuluyor... doğru mudur? :thumleft:

Yok sanmıyorum birşey yapmazlar ama temennimiz yeni arkadaşlarla beraber yıllarca gönül vermiş bilgili büyüklerimizide görmek tecrübelerini bizimle paylasmalarını dilerim

bu ayın 25 inden itibaren bende foçadayım.. her türlü organizasyonda aranızda olmaktan mutluluk duyarım..

photo.php

photo.php

photo.php

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar