İzmirden selam

Herkese merhaba.Ben kadox (kadir) Henüz bir motor sahibi değilim.Çok yakında almayı düşünüyorum.sanırım seçimim Kanuni scooter olacak....
Asıl amacım racer tipi motor sürmek.Ama bildiğiniz gibi bu işe bunula başlanıyor...
Yaşım 20..Meon grubunda Mc yim aynı zamanda...

Memnun oldum tanisdigimiza....

slms :king: !!bnde izmirdeiim bnde en yakın zamanda motor almayı düşünüormm!!suzukı vl-250 intruder olmassa honda cbr 125 yada 250 daa gelmemş gelicekmş sanırımm!!bnce zırt pırt motor deiştrme direk dal olaya:D :cherry:

Süper Moderatör (BBRR)
kadox aramıza hoşgeldin :rendeer:
bizdende güzel izmire selamlar :king:

KADOX, hoşgeldin . eğer ileride daha üst seviyelerde motor kulanmayı planlıyorsan, vitesli 250 cc bir motorla başlaman daha iyi olur. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
KADOX, hosgeldın.ısallah ıstedıgın motora bıgun kavusursun.

merhaba izmirli daha dün izmirden motor seyahatten döndüm.tanışalım beni ararsan seyahat anılarımı seninle paylaşırım.Hasan ARVASİ[email protected]

Motosikleti
Su Motoru
Hoşgeldin . Bu arada "racer" değil "racing" kardeş ilerde sürmek istediğin motor :) ...

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
hoşgeldin, sakın kendine güvenin ve dahada önemlisi deneyimin yoksa bazılarının "direk hız motoru al" laflarına kanma, scooterla başla, sonra bi 250cc lik vitesli motor al, sonra zaten kafanda bazı şeyler şekillenir, ben olsam bi 250 cc lik ile başlarım imkanım varsa, bu arada güvenlik en önemlisi, mont, kask gibi önemli güvenlik ekipmanların olmadan yola çıkma daha da önemlisi bunları motordan önce düşün para ayır bi kenara, tekrar hoşgeldin :cat:

Hoş geldin racing sürmek istiyorsan cbr125 le yada ybr125 le işe başlamanı tavsiye ederim. Scooterı herkes kullanır o yüzden vitesli motosikletle başla.

Arkadaşlar bakıyorumda Hepiniz Çıtayı Yükseltmişsiniz. Yeni Başlıyacam Dior Sizde 250 cc İle başla Diorsunuz. Daha Öncelerden En Fazla 125 cc Deyip Aşağılara Doğru İnerdiniz Ne oldu Size. Benmi Yanlış Okuyorum Yoksa :sunny:

Moderatör (forrap)
KADOX, hOş geldin dostum aramıza,bende izmirdenim.Yalnız meon diye bi grup duymadım gerçi türkçe rap fazla dinlemem ondan da olabilir ben rapin babalarını dinlemeyi tercih ederim.Şu sitede zaten kaç kişiyiz be dostum bu sitenin ahalisinin büyük bölümü rock ve metal müzik dinliyor...O yüzden 2 kere hoşgeldin :cat: :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar