Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hoşgeldin!benimde motorum yoktu bu siteye üye olduğumda!ama 14 nisanda gelecek motorum!seninde muhakkak olur eğer buraya fazla takılırsan çünkü forumlarda konuşulanlara fransız kalmak çok sinir bozucu!hadi bol şans!
benim tekne en fazla 5 kişi alıyor ama forumdaki izmirliler toplanacak olsun tekne kolay, adalar turu yaparız çalgılı eğilenceli.... Urla'da motorları park edecek yer de ayarlarım ben sorun değil....
cok severim abi ben öyle oooofffffff helecenlandım bak şimdi içim böyle hop hop etti :mrgreen: :mrgreen:böyle bi organizasyonda olmaktan gurur duyarım abi!şöyle toplanabilirsek güzelce neden olmasın :king:
evet evetg hoşgeldin,bende hoşbuldum.dün katıldım.ahhh işte yaaa benimde motorum yok ama çok motoru olan arkadaşım var bu da birşey yaaa :queen: oleeeee :cat: izmirliler gruplaşmışl,yokmu aranızda bir samsunlu? :thumleft:
kudo, hoş buldum.. valla seni bilmem ama ben şöle enduro tipi istiyorum. alacaksın çadırını bineceksin motoruna denizi olan bi yerlere her hafta sonu kampa gideceksin... :queen: