İzmir'den orta yaşlı sürücüler ile kısa-uzun gezi

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
tommygun ile komşuymuşsunuz. :)
Bornova İzmir'in en büyük ilçelerinden abi ya, şöyle örnek vereyim Bornovadan bornovaya gidicem işten eve, Bugün sabah oldukça yağışlıydı, hava kışlıkları giymek için fazla sıcak, yağmurluklarımda iş yerinde kaldı diye otomobille geldim işe, otomobille eve gitmem 1 saati buluyor akşam trafiğinde. Onu düşünüyorum kara kara.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bornova İzmir'in en büyük ilçelerinden abi ya, şöyle örnek vereyim Bornovadan bornovaya gidicem işten eve, Bugün sabah oldukça yağışlıydı, hava kışlıkları giymek için fazla sıcak, yağmurluklarımda iş yerinde kaldı diye otomobille geldim işe, otomobille eve gitmem 1 saati buluyor akşam trafiğinde. Onu düşünüyorum kara kara.
Biliyorum, latife yapmış oldum.

Forumda daha önceleri yazan Gökhan ile Büyükçekmece'de meğer aynı sokakta sayılır şekilde yakınmışız, 200 metre falan varmış aramızda ama farkında değildik, tommygun bir gün bizi Yalova taraflarında turlamak için topladığında farkettik, gezi günü sabah benim evin önünde bulup yola çıktık, tommy vesilesiyle tanışmış olduk ama çok iyi arkadaş olduk, hala devam ediyor dostluğumuz. Yoksa büyükçekmece de çok geniş bir alan, bir yerindne bir yerine gitmek trafikte 1 saati bulabiliyordu, çocuklar okuldan servisle bir saatte falan dönüyorlardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar